MENNYIRE ÉRZI FELELŐSNEK MAGÁT A JELENLEGI ÁRFOLYAMÉRT?
VISSZA AKARJA SZEREZNI A CÉGET VAGY CSAK BELE AKAR RÚGNI A KEGBE?
AZ ÖN VEZETÉSÉVEL VISSZA KERÜLNE A KEG A PHYLAXIA IRÁNYÍTÁSA ALÁ VAGY ÖNÁLLÓ CÉG LENNE?
ÖN JOBBAN VEZETNÉ EZT A CÉGET MINT A JELENLEGI VEZETŐK?
VALÓBAN A RÉSZVÉNYESEK ÉRDEKEIT NÉZI VAGY CSAK ÖN IS KIAKARJA HASZNÁLNI ŐKET?
LÁT E ESÉLYT HOGY ÖNNEL VAGY ÖN NÉLKÜL KISZABADULHATNAK AZOK A RÉSZVÉNYESEK AKIK 1000 FELETT RAGADTAK BE?
MI AZ ÖN SZEMÉLYES MOTIVÁCIÓJA?
nem szeretném önt megbántani de miután ön többször irt ide megszólítva engem is mert hát rv vagyok ezért ne vegye tolakodásnak a kérdéseimet de mi rv is szeretnék tisztán látni és a nem szeretnék áldozattá válni egy esetleges "pozició" harcban, ha ön tiszta lappal akarja a rv támogatást akkor azt gondolom hogy itt a nyilvánosság előtt néhány dolgot meg oszt velünk mert hát egy eimél nem elég nekünk itt kérjük mindenki előtt hogy valljon szint és akkor örömmel vesszük a leveleit de a sunyi dolgokat nem szeretjük és hát minket kis rv annyiszor csaptak be hogy talán nem is lehet ránk ezért haragudni,
ezért kérem válaszolja meg a kérdéseket és utána mindenki dönthet!
maradok tisztelettel őszinte híve marslakó.
Törölt felhasználó2012. 04. 01. 14:28
Tisztelt Fórumozók!
Továbbra is fenntartom, hogy mindazon kisrészvényesek jelentkezését várom akik a KEG Nyrt. 2011-es beszámolója kapcsán eljönnek a közgyűlésre és esetlegesen közös stratégia formálásban érdekeltek.
Pénznyelőnek igaza van a fórummal kapcsolatban.
Ha valaki normális, a céggel kapcsolatos valódi információt nem tud megosztani.
Az nem értem mit gyerekeskedik és hazudozik itt össze-vissza.
Mert még semmi sem valósult meg azokból amit leírtak soha.
Rutyika, beteges éppen az, amit te, fuvaros, meg a hozzátok hasonlók művelnek itt. Szétcseszni egy értelmes beszélgetésekre, vitákra való fórumot, ostobaságokat mantrázni, kezdőket behülyíteni. Ez megy nektek. Szánalmas.
ohh látom már itt is megy az okítás...ez már beteges
Törölt felhasználó2012. 04. 01. 10:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem azt írtam, hogy akinek KEG-je van, az hülye. Olyan nincs is, hogy "kegesek". Nincs olyan, hogy valaki keges, nutexes, stb. Speki és kész. Legalábbis így kellene hozzáállni. Nekem volt már KEG-em, nyilván el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy lesz is. Most nincs, de nem ez a lényeg és ettől persze még mehet bármilyen irányba. Feltűnhetett volna, hogy a KEG-ről ide semmit nem írtam. Rólad írtam, meg a hozzád hasonlókról. És rátok írtam, hogy "hülyék vagy reménykedő beragadtak". Nem minden KEG tulajdonosra. Hanem azokra, akik azt művelik itt, mint pl. te is. Mert semmi mást nem csinálsz a topicokban, csak a vágyaidat ("KEG rally lesz") hajtogatod. Gondolatok, érvek nélkül. Legalább írnál fundás, vagy technika érveket, valamiféle házi elemzés gyanánt, vagy ilyesmi. Ez fórum alaphelyzetben erre való leginkább, nem ostobaságok terjesztésére. Az ugyanis káros és sok kezdőt becsaphat.
"Gondolom büszke minden tag aki keget tart és más a véleménye mint neked."
Képzelem, ATL 47-nél....
csak nem bennfentes vagy hogy ilyen mélyre süllyedtél?
Törölt felhasználó2012. 04. 01. 08:53
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 03. 31. 14:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
"egy húron pendülnek." = gondolkoznak. Ez nyilván azért ennyire feltűnő, mert ez ritka jelenség az ilyen hülyítőkkel és reménykedőkkel teli topicokban. Én azért örülök neki, hogy tudok gondolkodni.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?