Jó lesz ez ,ha megnézed kimaradt tegnap minimális zöldben. Minden piros lett este 7-re . Pedig tegnap is hogy indult a nap a Pre-marketen. Robbant volna az ára folyam . Van idő ezzel . Idei év csúcs lesz ! Hat igen XD
Te ,ez nekem nem megy nem vagyok egy nagy IT- guruXDCsak a regeae zene szóljon.XDNekem úgy tünik a legnagyobbra kell rakni a lóvét most canada-usa párosra.TILRAY-Aphria .Amit nem tudok mi lesz a rv.-kel ha egyesülnek.Erről nincs szó cikkben semmi. TLRY ugye 18.5 dolcsi a másik 12.Tegnap ugyanúgy mentek szinte 20-23%-ot figyelni kell ma a Pre-marketet. Az tuti itt benne van a 5X-zés is simán.
Szia! Már más topikban is az épitó hozzászólók közé tartottalak.Örülök,hogy megnyitottad ezt a topikot és remélem,hogy ezeket részvényeket is követni tudjuk. Hetek óta néztem,főleg azóta,hogy Biden nyert és több államban legalizálták a forgalmazást.Ma a kádat is teletöltöttem Tilray-jal és adok neki 2-3 évet.Jó egészséget és jó utazást kivánok a rakétán!
Én még 2018 nyara körül vettem bele cannabis részvénybe ,haver unszolására. Persze pici pénzzel pár százezer ,egy hónapon belül négyszerezte befektetett tőkét, amit realizáltam is, de korán. Asszem akkoriban volt ilyen legalizálási boom ezekben a papírokban?!
Kannabis részvény.