Topiknyitó: upgrayeddAKS 2014. 10. 02. 14:21

Ivanov Tibor blogja  

Üdv Mindenkinek!

Nem reklámozni akarom, csak kérdezni akarok a blog "szellemi atyjától". (Nem jutott jobb kifejezés eszembe, nem gúnyolódni akarok...)

1. Fogod-e update-elni az augusztusi BTEL-cikkedet? Ugyan nem valószínű, hogy beleveszek, de figyelemmel kísérem néha a céget és/vagy az árfolyamot. Nekem így erősen Estar-osnak tűnik, csak persze kisebb mértékben. Amúgy a termékei első blikkre jók, de ez az Estart sem "tartotta vissza" attól, hogy becsődöljön. Sztem a NAV-os dolgokat elbagatellizálod, bár tény az is, hogy nem biztos, hogy polg. peres eljárásban elvesztené a BTEL a pert, ha érdemesnek tartaná elindítani... erről valóban nem sokat lehet tudni.

2. Valaki megkérdezte már a Bef. kapcsolatoktól, hogy mi ez az egész NAV-os mizéria? Vitatják-e a NAV követelését, stb.

Természetesen senkinek nem kötelező fenti kérdésekre válaszolnia :) még mielőtt vkik mindenféle ökörséget kitalálnak... Just asking :)

Ha valakinek van nem publikus infója, dobjon mailt erre:

warrantbuf (horgászcsali) freemail (pötty) hu

Előre is THX!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 10. 02. 14:50
Előzmény: #4  upgrayeddAKS
Nem, ez facebook csoport, a blog jobboldalán van a link. Ha mobilról nézed, akkor ez azt hiszem nem látszik, de a webes felületnél oldalt van.
upgrayeddAKS
upgrayeddAKS 2014. 10. 02. 14:47
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
köszi az infókat
google groups-os vagy mi ez a csoport? a blogon láttam mindenfélét, Gmail, FB, Twitter, stb., nekem gmail-em van ezek közül...
exmnbs1 2014. 10. 02. 14:35
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
fent van az eheti nav végrehajtásin is
(ÉMÁSZ is felkerült)
Törölt felhasználó 2014. 10. 02. 14:24
Előzmény: #1  upgrayeddAKS
Hali, én vagyok az. Ha tudsz, gyere be a csoportunkba, ott szoktunk btel-ről beszélni.
A btel-t a 3. negyedéves jelentés után szándékozom frissíteni, mert egyelőre nem tudok semmi konkrétat.

Topik gazda

upgrayeddAKS
upgrayeddAKS
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek