Orbán Viktor a Családok Budapesti Világtalálkozóján ismertette a kormány legújabb akciótervét, a demográfiai program pontos elemeit, amelyrõl a szerdai kormányülésen született döntés. Elõrevetítette a családi adókedvezmény
Legalább olvasnád el minek tapsolsz...
" Külföldön tartózkodó vagy élő családok számára is elérhető lesz a babakötvény, valamint az anyasági támogatás."
link
Ebbe a magyar állampolgárságot felvett külföldön élők is beletartoznak.
Tudod lehetséges, ha nem azt látná az egyszeri ember hogy miként tűnnek el naponta milliárdok, hogy egy szűk réteg milyen gátlástalanul gazdagodik: egyszerűbben fogalmazva hogy te is megértsd - egy becsületesebb, élhetőbb ország képe rajzolódna ki nem lenne (ekkora) elvándorlás, és többen vállalkoznának gyermek(ek) vállalására- CSOK, adókedvezmény meg stb nélkül.
Szerinted a családosok mennek! Szerintem nem! Az, hogy ma miként alakul a "népszaporulat" azt majd a CSOKot kapott családok határozzák meg! Nem látok összefüggést a korrupció és a CSOK között, veled ellentétben.
Nem jó feltételezésekkel érvelni, mert az eredmény további feltételezés!
Én a jövőt építeném és nem a mát rombolnám!
A magyar állampolgár gyerekek támogatása szerintem jogszerű!
Amit te mondasz az meg kivitelezhetetlen, de jó nagyotmondás!
Szerintem nagyobb részük családos. Érdekes, régen nem volt ennyi támogatás és mégis nagyobb volt a népszaporulat CSOK meg mit tudom én még mi nélkül. Igaz ezzel párhuzamosan nem volt (ilyen mértékű) korrupció sem. Talán ha ennek csökkentését (megszűnésében nem hiszek) jelenti be többet ért volna...
NERtárs, az megvan hogy a határon túl született, de magyar állampolgár gyerekek után is járna a gyermek születésekor támogatás. Ez szerinted a statisztikai mutatókon kívül mire lenne még jó?
Itt van Orbán Viktor nagy bejelentése, örülhetnek a családok!
Ugrás a cikkhez