"Masszív felvásárlásokra számít idén a világ egyik legnagyobb alapkezelője, a BlackRock World Mining Fund portfólió menedzsere, a bányászati vállalatok körében. Az árazás ugyanis a szektorban most igen kedvező, a magas készpénzállománnyal rendelkező vállalatok ezért fokozhatják felvásárlási tevékenységüket." (Portfolio)
ha tegnap megvolt, akkor az max 16 HUF
nehogymár a felszámolósok wc papír tulajdonosaié legyen majd az beva kis pénze sokszoros áron kártérítve őket, a bluesok meg majd szívnak
csakis arra várnak hogy a kamusékhoz pénz álljon
márc 2 az nem február 28 előtt van amúgy sem
"
Az én számításaim szerint sokkal jobban járnának az illetékesek, ha felfuttatnának a céget."
lehet azoknak lesz szerencséje, akik a budacash-nél tartották a hunmining részvényeiket :)
azoknak lehet a 180 napos átlagon fogja a BEVA kifizetni a követelésüket... lévén az elvi lehetőség megvolt, hogy ma kiszálljanak, de a számlák befagyasztása miatt nem tudtak lépni, így kárt szenved(het)tek...
Olvasgattam a neten a kivezetéssel kapcsolatban. Néhány morzsa alapján szerintem, ha lesz kivezetés az csak a jövő héten várható.
Ha van reális esélye a török előleg beérkezésének, akkor azt bevárják (2015.03.02).
Az én számításaim szerint sokkal jobban járnának az illetékesek, ha felfuttatnának a céget. Én nem biztos, hogy a kivezetés mellet érvelnék, még ha lenyúlásról is szól a történek.
Szerintem ő csak egy szimpla kamus. Nem mindegyik beültető céges beültető. Vannak itt mezei kamusok is, akik a betolt 100eFt-uknak drukkolnak ilyen "tuti infóm van" ovis ostobasággal, mert azt hiszik mindenki olyan hülye, mint ők, hogy ezt beveszi bárki is.
Mi a szitu ha csődeljárás bétről kivonul a cég
részvényesek 16 ft on vagy alatta bukóban.
És ezután a cég felmarkolja a befektető pénzét Törökök pl ul ?
HA HA !! SOKA HA VAL PERSZE-
Monk bevallotta hogy 70K-t ő öntött, a többiben "bízik"
neked nem furcsa hogy realmadrid, a nagy beültető BC brókerjén keresztül kereskedik a 21. században????
real rendszeresen hivatkozott a "contactjára" a pannergyben.....
HUNMINING -- a magyar bányászatért
Lesz-e valaki,aki rátalál Rudabányára?
Üdv: