Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában
Négy számban nyert Hosszú Katinka a nizzai nemzetközi úszóverseny első napján, s aranyérmet szerzett Verrasztó Dávid is.
A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).
Akkor mi lenne, ha nem kommentálnád minden egyes alkalommal? A teljesítményével példakép, nem a viselkedésével. Egyébként miért kellene rendelkezésre állnia mindig, amikor csak le akarják fényképezni?
kicsit elúszott a hal ezzel a roboladyvel. de isten nem ver aranyéremmel, kiváncsian várom mikor és hogyan fizeti vissza a sors. Ahogy kiss lászló is megkapta a magáét 55 évvel később.
Remélte, hogy igazából nem ilyen
Az MTI fotóriportere tegnap szerette volna lefényképezni a 27 éves Hosszú Katinkát az Európa-bajnokságon, ám a bajnoknő nem hagyta magát. Az még nem derült ki, mi volt a sportoló problémája Kovács Anikóval, de a fotósnak érthetően nagyon rosszul estek a történtek, ezt pedig Facebook-oldalán ismerőseivel is megosztotta.
"Vártam és reméltem, hogy nem is olyan, mint ahogy sokan mesélik, hogy megváltozott. Aztán kijött. És mikor látta, hogy csak én vagyok, azt mondta, hogy akkor nem mutatja fel az érmeit. Megkérdeztem: nekem nem? És erre gúnyosan nevetve azt felelte: hát, nem. Állt mellette »valaki« ugyan egy piros Iron Lady-s sapkában. Isten veled, Katka, örültem, hogy ismerhettelek... és welcome (?) Iron Lady..." - írta a fotós a közösségi oldalán."
Európa-bajnoki címet szerzett 400 méter vegyesen Hosszú Katinka a Londonban zajló úszó-Európa-bajnokságon.
A világ- és Európa-bajnok úszónő 4 perc 30 másodperces idővel győzött, ez volt pályafutása kilencedik nagymedencés Európa-bajnoki címe, ezzel beérte Egerszegi Krisztinát. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna bronzérmes lett. A férfiak 400 méteres gyorsúszószámában Bernek Péter szintén bronzérmet szerzett.
Hosszú Katinka „mesternégyessel” nyitott Nizzában
A világ- és Európa-bajnoknő a Golden Tour elnevezésű, pénzdíjas franciaországi sorozat nyitóállomásán előbb 800 méter gyorson bizonyult a legjobbnak (8:39.39 p), s ugyancsak a legkiválóbb időt produkálta 1500 méter gyorson (16:55.85). A folytatásban egyik fő számában, 400 méter vegyesen győzött (4:39.86) honfitársnője, Verrasztó Evelyn előtt (4:47.89), majd 50 méter háton csapott elsőként a célba (28.52 mp). Emellett döntős volt 50 méter mellen is, ahol hetedik lett (34.26).
link