Gondoltam nyitok egy ilyen topikot, hátha érdekel mást is a holland választás.
Eddig ha jól látom a 10 órás eredmények szerint magasabb a részvétel az öt évvel ezelőttitől... Ki mire tippel egyébként? Nekem az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve vannak tippjeim... nem túl rózsásak... Bár ez is szubjektív, ki hogy értékeli a brexit-et pl
a másik dolog, hogy hollandiában a gyarmati bevándorlás nem zavarja őket
sokkal inkább a kelet-európaiak
ukránok, románok, magyarok a bűnözés miatt
a prostitúció jelentős részben magyar kézben volt-van
pl hága, rotterdam
török valami új probléma lehet, amikor én voltam ott nem is láttam törököt:)
mindenesetre az eu úgy ahogy van nekik sem tetszik, meg a beözönlő külföldiek sem - főleg a törökök az elmúlt napok tüntetési után. Szerintem ilyenkor még az is elmegy szavazni, aki amúgy nem is ment volna el és valószínűleg a friss hatások alatt érzelemből választ... gondolom én. meglátjuk
Van ahol már most 35% a részvétel, és az átlag is 27% körül van. Azért a részvételi arány szerintem árulkodó, vagy csak nekem magas a hazai adatokat ismerve.... :D
én már semmin nem lepődnék meg, sőt még annak az ellenkezőjén sem :) Mondjuk a választási törvényük örvendetes, túl nagy baj nem lehet, ha csak nincs már most is...
Hollandia választ
Gondoltam nyitok egy ilyen topikot, hátha érdekel mást is a holland választás.
Eddig ha jól látom a 10 órás eredmények szerint magasabb a részvétel az öt évvel ezelőttitől... Ki mire tippel egyébként? Nekem az elmúlt napok eseményeit figyelembe véve vannak tippjeim... nem túl rózsásak... Bár ez is szubjektív, ki hogy értékeli a brexit-et pl