hát így könnyű, amikor még nem is jártatok!!
de mikor már jártok, és a kis fejecskéjében olyanok forognak, hogy eljegyzés, esküvő, stb..., mert ő pl. nagyon szerelemes beléd, de neked inkább csak egy laza kis kapcsolat volt, nos akkor nehezebb...:-))
egyszer járni akart velem egy csaj, én meg pont vele nem akartam járni...van ez így. Én így koptattam le amikor odajött hozzám hogy járni akar velem :
- Azthiszem maradjunk inkább csak barátok.
ez bejött, vette a lapot, és nem sértő. :-))
amúgy rendes lány, csak nem akartam vele járni...most megy férjhez, házassági szerződést csinálnak esküvő előtt :DDDD
:) nincs is jobb egy jó szeretkezésnél
akinek nincs benne része az feminista lesz akinek igen abból kibújik a nő.
A pasiknál is így van nélküle egy vegetáló proletár ha rendben van akkor kijön belöle ami csak tud foximaxi vagy egy gentleman.
az igazi.... abból csak egy van. és van aki megtalálja, van aki nem. van aki megtalálja, és elveszíti, van aki megtartaná, de nem meri. és igen ritkán van, hogy megtudja tartani.
Ha az ember igazán szeret, úgysem érdekli más, csak hogy legalább néha egy-egy szeretetmorzsával nyugtassa szeretetéhes lelkét.
A szerelem is éppoly kétélű kard, mint a tőzsde. Vagy fáj, és elvérzel, vagy boldog leszel, előbbi gyakorta sanszosabb.
Az meg, hogy az ember leírja, hogy mit érez...... mindig hülye voltam, hülyébb már nem leszek, csak öregebb.
Meg kell beszélni a randit, és nem elmenni. :)))
Ha van benne önérzet, arra fog várni, hogy én keressem...
Ha nincs benne önérzet, megismételjük a fenti eseményt, amíg meg nem unja.... :)))
Vagy becsületesen megmondjuk, hogy nem köllesz. De ez durva. Egy úriember pedig nem lehet ilyen faragatlan. :))))
ha meg nem adod ki magad akkor te sem várd el,hogy más ezt tegye.
Szvsz ha szeretsz valaki akkor 100%-osan kell ha a másik ezt kihasználja (akarja)akkor ö nem méltó hozzád és jó,hogy kiderül még éppen idöben.
Nem neked kudarc hanem neki.
Jobb így a helyzet mintha azért menne el a másik mert te nem merted kiadni magad, azt fogja érezni kihasználod, te meg nézel minnt a vett malac és elment az igazi.
Hogyan koptassunk le egy nőt?