Opus, 4ig, waberers, wallis, est és társai. A "kispapírok" zömében a kisbüfik veszteségben üldögélnek, de még sokan elhiszik, hogy ingyenebéd létezik. Józan gondolkodású topik szükséges, hogy ne csak a felbeszélőket olvassák.
Kulturált megnyilvánulás szükséges!
Annyira nagy megmondó voltál az Estmédiában 80 forintnál nyáron. Emlékszel rá hova vártad 80 forintnál? 76-171!! 1 hónap alatt. Beszéljenek inkább a számok.Tudom most jön majd a szokásos szöveged hogy most mennyi,de a több mint 100% nyerő nem olyan szar 1,5 hónap alatt tesókám. :)))
Egyetertek. 1)Az OPI 2020-ban hintazni fog a 250-350 savban. Es kozben sorban kapitulalnak a mult hosei, a 800-700-600-500-400 szinteken bull vasarlok. Azok mind, akik 1000 fole vartak. Az OPi-nal eleg lesz hetente 1-2 alkalommal roviden attekinteni a rovidtavu mozgast. A trend oldalazo mozgas, lassu hullamzassal. . 2)A 4IG eses a mostani korrekcio utan, 2-3 heten mulva, ujra lefele indul. A target 280-380 sav. Csuf eve lesz annak, aki kitart es tartja, amig ujra le-felezodik. Ezt erdemes kovetni, sok tanulsaggal szolgal majd. . 3)Es a tobbi, a funda nelkuli egyeb kispapirok? Nos, ezek iden ujabb 50% koruli esesre szamithatnak. A kijozanodas 2019ben mar elkezdodott. 2020 ev a nagy "felismeres" eve lesz. Amikor a maradek bulloknak is leesik a tanusz. Van egy jo kis fogadasom "hostrucc kollegaval ezek iranyara. Erosen remelem, 2020 Karacsonyra megnyerem a turorudit ;-)
1)Meg egy kis recovery lehet 4IGben, ami meg akar 1-2 hetig is eltarthat. A (b of b) hullam tart most, es lenezhet 630 kornyekeig is; de ha (b of b) hullam kesz, onnan meg egyszer megkiserelheti a felszurast az (a of b) csucsa fole, szoval benezhet 720 fole meg egyszer. . http://keptarhely.eu/view.php?file=20200103v00rsbrdk.jpeg . Az lesz az utolso jo kiszallo, a legeslegutolso, mielott begyorsul le, es megindul a target=280-380 sav fele. Amugy fundasan is: a 2.5Mrd varhato 2019 profit egy PE=10 szorzoval 25Mrd ceg-ertekelest tesz realis erteknek, ami a 94m db reszvenyre szetosztva 266Ft koruli arat indokolhat. . 2)OPUS meg folytatja a 350-250 savban valo hullamzast. Meg sok-sok ideig fogja csinalni. A jelenlegi forgalom mellett 10-15 honapra van szukseg, mire teljes lehet a kapitulacio.
Az az igazság, hogy nehéz eldönteni, a 3 közül melyik a nagyobb átverés. Nálam az est/delta még mindig vezet, de a másik kettő is a kamu kategóriában van. Én mernék veled egy minőségi borban is fogadni.
Múlt héten beszélgettem egyik vállalkozóval, aki néhanapján szokott pályázni egy-egy közbeszerzési kiírás elnyerésére. Nagyon rossz tapasztalata van, mivel ha nincs előre meghatározva a befutó :-), akkor csak úgy lehet sikeres, ha olcsón csinál meg valamit, jó minőségben. Ha nincs a politikában "menedzsere", minimális nyereséggel dolgozik és még így is sokszor alámennek. A 4ig nél is előfordulhat, hogy nem áll a keresztapa a háttérben, akkor viszont nincs nagy nyereség. Ez csak a túlárazott projekteknél aranybánya, ahol a feltételeket a csókosokra szabják.
Amit kérek mellé ha nyerek : rairod postitre hogy "HóStruccnak lett igaza, aláírás pomperj". Fotó, kepfeltoltes ide. Ugyanezt visszafele is vállalom. Nekem nem kell a túrórudi, mert azt postán küldözgetni hűtés nélkül nem fain. Elég a feltoltott kép. Akkor fogadás így ok? Én már beraktam az emlékeztetőt 1 év mulvara :)
Hanyatló kispapírok kora - Nagy összeomlás jöhet!
Kulturált megnyilvánulás szükséges!