Szia!
Nekem nem kellett hozzá kulcs, simán rákattintással nyílik. Talán maci segít, hogy neked miért nem.
Hétvégén sokat dolgozott rajta Macika, Superfrog kedvenc békás commodoros játék is rajta van, látom.:-))) Mondjuk még nem jöttem rá, hogy nyílik, de nem volt sok időm sem rá.
Plusz egy csomó link is rajta.
Nagyon jólesett a pénteki összefogásotok értem, köszönöm :-)))
Macitól is megkaptam meghívót a barlangba, köszönöm, de kulcsra van zárva - kulcsot meg még nem kaptam :-(((
Vagy lehet, hogy a barlang bejáratánál lévő bokor aljában kell keresnem? :-)))
Majd ha lesz egy kis időm, elmesélem hétvégi számítógépes kalandjaimat is :-)))
Novemberre létrejöhet a megállapodás az EU-IMF párossal – mondta el Varga Mihály a magyar tárgyalódelegáció vezetője a Magyar Nemzet szerint. Hazánk továbbra is elővigyázatossági hitelkeretre törekszik, a 12-15 milliárd eurós keret 2-3 évre szólna.
:o)))
300 forint közelébe emelkedhet év végéig az EURHUF kurzusa a Citi elemzője szerint. Véleménye szerint ameddig a kormány finanszírozni tudja magát a kötvénypiacokról, addig megpróbálja elkerülni az EU-IMF megállapodást a 2014-es választásokat megelőzően, a piac azonban idővel kikényszerítheti az egyességet. Előrejelzése alapján az MNB folytatja a kamatcsökkentéseket, ami december végéig 6 százalékra mérséklődhet
az EKB igazgatósági tagja, Benoit Coeure kétségbe vonja a további EU-s kamatvágás szükségszerüségét. A legfrissebb adatok nem teszik feltétlenül szükségessé a további kamatcsökkentést, közölte Coeure egy vasárnapi konferencián. Idén és jövöre gyenge gazdasági növekedés várható, azonban az infláció lassabban mérséklödik. Az EKB júliusban 0,75%-ra csökkentette alapkamatát. Egyes közgazdászok szerint az elkövetkezö hónapokban további kamatvágás várható.
Csökkentette a kínai GDP növekedésre szóló előrejelzését a Standard and Poor's, szerintük a korábban prognosztizált 8 százalék helyett csak 7,5 százalékkal bővülhet a kínai gazdaság. A lépést leginkább az eurózóna válságával és a lassuló amerikai növekedéssel magyarázták. A kínai Nemzeti Fejlesztési és Reform Bizottság szerint nem lesz nehéz idén az országnak elérnie a 7,5-8 százalékos bővülést – írja a China Securities Daily.
A Standard and Poor's nemcsak Kína, hanem több ázsiai ország növekedési várakozásán is csökkentett. Japánban a bővülés 2 százalékos lehet, Indiában 5,5 százalék, Hongkongban 1,8 százalék. Utóbbi kettő esetében 1 százalékponttal csökkentették a prognózisaikat.
Szüreti bigyulák:
HU 09:00 Kiskereskedelmi forgalom, júl, év/év, előző: -1,7%, várt: -1,8%
EZ 10:00 Német IFO üzleti hangulat-index, szept., előző: 102,3 pont, várt: 102,5 pont
CA 21:00 A kanadai jegybank elnöke, Carney tart beszédet
US 21:30 A Fed-től Williams tart beszédet
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?