Szia Buxi, nem hinném, hogy a Doki ilyesmihez folyamodna. Majd én is kinövöm, csak hirtelen kellett valamit tenni a múlt héten 225-ös CHF-nél. Akkor jött az ötlet, hogy nem igaz, hogy valahogy nem tudom ezt beshortolni és ez adódott hirtelen. :-))
Még annyit, hogy nincs olyan, hogy nem likvid vagy hogy ne legyen vevő, mert az árjegyző mindig az adott árfolyamhoz mérten áll be.
Pl. tegnapelőtt 272-es eurónál szigorúan tartotta az árat 122 Ft-nál, ott állt mindig 10K-kal, nehogy feljebb menjen az ár. De ha Te tudod, hogy gyengülni fog az euró másnap, akkor meg kell venni tőle. De aznap nem lehetett eladni, csak másnap. Akkor már ott toporgott a 10K-jával vételen 150 Ft-on 276-os eurónál. :DD
EURHUF TL certiről beszéltem.:-))
Exmnbs,
igen egyből be tudom bektetni, mikor eladom, ugyanúgy, mint a részvénynél, kötésdíja is ugyanannyi.
Fogalmam sincs, mivel számolnak, ha kiütik, még nem néztem utána, még nem ütötték ki egyiket se. Valami maradványérték van, elméletileg igen szélsőséges esetben fordulhat csak elő.
Erstés kibocsátásúak, a honlapon fönnt vannak a tudnivalók részletesen, videókkal is, csak el kéne olvasni.:-) link
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?