Gratulálok a sikeres talpraálláshoz! Sok-sok sikert és örömet Nektek a továbbiakban! Örülök, hogy nem felejtettél el bennünket és benéztél ide, tedd meg máskor is!
Nem, nem tőzsdézek - azért nem is jöttem sokáig... 2011-ben takarító vállalkozó lettem, 2012 jan.1-től megváltoztatták az adó törvényeket, kezdő vállalkozóként 29 ezer ft adó helyett 47-et kellett fizetnem + 8 ezer könyvelő+ 46 lakásrezsi, (kerestem akkor 120-at) - erre kicsit rámentem, kórház, de azóta juszt se vagyok hajlandó se megpusztulni, se a vállalkozást feladni - most már tűrhetően vagyunk anyagilag is :-)
Látod, tudtam, hogy mégiscsak nagy sztár lett :-)))
Az én fiam nem volt ilyen kitartó, sajna abbahagyta a zongorázást, amúgy sulival minden oké, nagylány meg Pestre jár a Műegyetemre, az is megy jól, imádja, már végzett a 2. félévvel.
Egészség.., hát.., vannak a családban kisebb-nagyobb gondok..
Erstés vagyok amúgy még mindig, equilornál devizáztam, Ők sikeresen belefutottak a chf mizériába velem együtt, onnét jönnöm kellett..
Te tőzsdézel még ? Lehet, hogy úgy jártál jobban, ha elfelejteted...BÉT eléggé kuka, talán most élednek pár hónapja a blue-k.
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?