SW-es nekem is van, én egy HW-es fwnak örülnék... nem emléxem már mihez, de asszem routerhez lehet kapni... mostmár úgyis kezd bosszanatani ez a sok b@szakodás...
nekem is volt ilyen de most hogy már van az új explorerbe is van nagyitás igy szarok a firefoxra!
támadni mindegyiket támadják !:)
hisz az interneten tűzfal nélkül szörfölni kész öngyilkoság! :)
én is annak örülnék, mert gyorsan helyreáll a kapcsolat... de a megszakítás gomb többnyire törli a buffert. gyakran a task managerből való bezárás is törli, és ilyenkor tiszta "lappal" indul újra - szerencsére nem mindig.
amúgy ilyenkor mindig támadásra gyanakszom, mert 15 perc múlva minden babarózsaszín - lehet, ilyenkor kellene "felhangosítani" a madárcsicsergést :)
mocsokláda egis, hát nem láttad, hogy bent állok vételen? nem baj, hónap úgyis megkaplak kevesebbért!, te ribanc! boszorkány vagy, és meg fogunk égetni! megdöfködünk a puha párnákkal!
mi a k..a istent ba..kodik már ez a francos firefox is?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vkinek szokta kiírni, hogy a parancsfájl futtatása megakadt. (vagy mi a túró) folytatja / megszakítja?
te rohadt szemét egis.. meddig esel még a kurv@ szzádat.... sorvadjál el ott ahol vagy... mi a f@szomat képzelsz te magadról.. ki vagy te ? hogy csak úgy csődbe akarsz menni .... mi van veled ... térjé má magadhoz te szerencsétlen... legalábbnézzé rám ha hozzás beszélek te köcsög....
Nekem meg mikrohullámú kapcslatom van már több, mint három éve. 386kbps/sec sebességel megyen stabilan 4000/hó havidíjír. Nekem jó ez. Csak az Otilka+Leninváros(nevezeik TVK-nak is, de nekem jobban teccik a LENINVÁROS) mennyen oszt jó lesz:))))
t online azért mondtam kedves mert tv adás is fogható vele!
a telefom vonal után kapsz egy modemet és akkor digitális televiziozásban lesz részed telefon vonalan keresztül!
az árakat ne kérdezd nézd meg a honalpjukon! :))))
UPC-m van, néha nem volt net eleinte, de amúgy nincs vele gáz mostmár. anyáméknál Fibernet van, az meg 36 óra elteltével belassult és kb. 56k repesztő sebességgel száguld a netük.... :-(
Nem akarok belekotyogni de amennyiben adsl szolgáltatást vesz valaki igénybe vagyis elballag a legolcsóbb internetszolgáltatóhoz és igénybeveszi a szolgáltatást.Tök mindegy mit mondanak Magyarországon minden szolgáltató a t-onlinetol béreli a vonalat.tehát ha valahol akadozik a szolgáltatás (adsl) akkor a legdrágább t-online os szolgáltatással is akadozni fog.
Kb. úgy kell elképzelni hogy a én nyitok internetszolgáltató céget elballagok a t-onlinehoz és aláírok szerződést hogy eladok 10 000 db előfizetést.Ők megnézik az árlistát és aszongyák 1000 Ft /előfizetés én ráteszem a hasznom és kész.Aztán ha év vége felé látom hogy 1000 db előfizetésem van eladatlan akkor elkezdek akciózni mert különben kötbért kell fizetni a T-onlinenak.
Nagy vonalakban ennyi a titok a szolgáltatóválasztásnál.
Ha nem akarsz kábeleket húzogatni akkor meg marad az upc.
GUMISZOBA...DÜHÖNGŐ.....
elindítására....
itt mindenki "kidühöngheti" magát, vélt, vagy valós sérelmét( mindegy, hogy itt keletkezett, vagy máshol....) világgá kíálthatja....
tehermentesítve ezzel a többi témát.....( nem tudom volt e korábban hasonló...., ha volt , már a feledés homályában "elveszett"....)