Úgy úgy. Mészáros Itt csak egy bábu!! Orbán szeretne minden stratégiai ágazatot megszerezni!! Így egy esetleges politikai bukásnál még a szépunokája is be lenne biztosítva anyagilag!!! A legkevésbé sem érdekli őket a részvényesek érdeke és az árfolyam alakulása!!!!!
Tudomásul kellene venni,hogy az Opus nem ML-é. Az Opus a FIDESZ tulajdona ahol a profit másodlagos.A cél a nemzetgazdaságilag stratégiai szektorokban jelenlévő cégekben a tulajdonszerzés. Azé az Ország aki ezekből minél többet megszerez. A kisbefektetők pedig nagy ívben le vannak szarva.
Nem látja át a céget. Azt sem tudja hol van. És nem megbántásként célzok rá. Az otp-t mikos Soros bombázta ami nagyon ciki volt, de még is hónapokon belűl újra talpra állt. Itt meg 2 éve esik. Na ez a külömbség a két vezetőség között. Direkt nem céget mondtam, mert nem lehet őket egy kalap alá venni.
Törölt felhasználó2019. 11. 08. 18:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nekem ezt mondta, Te is beszéltél többször Dakóval, Neked is hasónlókat mondott. A szavai szerint kemény támadás volt a részvény ellen 400 körül. Az a vicc, ha Otp esetében fordul elő ilyen, Csányi Sándor Szingapúri alapja elkezdi venni. Mészárosnak ezt nem súgja meg senki?
Törölt felhasználó2019. 11. 08. 17:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
A legnagyobb probléma szerintem, hogy Mészáros semmit sem tesz.
Két hétre eltűnök, s ez a topic lesz a legfelkapotabb az összes OPUS topic közül?!? :) Forza OPUS! Forza JUVE! Csokibá remélem személyedben egy mindent (is) megengedő Gazdánk van! :)
Pedig még menni fog hidd el!200 meglesz napokon belül!Funda ide, funda oda, a pénznek nincsen szaga. 380ról volt Opusom 60k,342-345 ön adtam el szép bukóba és vettem Estet 112-115 között. Sorry az offért.Kitartást nektek!
Amikor anno elbúcsúzott már folyamatban volt eladásai, aztán végképp eladott. Most már nem kell aggódnia, biztonságban tudja pénzét!!! Ügyes és megfontolt!!!
Mert ez Magyarország! Amerikában, Kínában más lenne a helyzet. Nálunk csak hangzatos szavakban marad a felelősségre vonás. 2010 áprilisa után a fidesz minden héten csontvázakkal riogatott minket,egy idő után abbamaradt. Egy baloldali politikust sem ítéltek el.
Globalis SzOpus Nyrt.