Szerintem 700 lesz, mert ez lesz a menekülő cég a tőzsdén. Na, most már emelkedhetünk? Vagy Maxnak kell beírnia, hogy egy árfolyam teljesüljön? Bakker... XD
Egy-két nap késés belefér............https://scontent.fvie1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/89701476_2804042359880700_63712854833889280_n.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=8024bb&_nc_oc=AQmCri_rrXcSfwC_4pIEiWezOUMmKL4--pViJRysgk229JTchlDaybGcmkjnRQAUBKw&_nc_ht=scontent.fvie1-1.fna&oh=20a0f7bc83bc773a7d23926bfcdfb3dc&oe=5E97B9AE
Vigyázz az efféle kijelentésekkel, mert te is megkapod, hogy a beírásodtól ment le addig. :) Ja, nem folytasd, .... legalább nem rám kenik a fizetett trollok. ;)))) :DDD
Szia BUXopoly! Veled mindig lehet eszmecserét folytatni. :) Ezért írok a felvetésedre néhány szempontot. - Az összes eddigi általad felsorolt vírusjárvány esetében egyszer sem kellett üzleteket és oktatási intézményeket, repülőtereket, üzemeket, gyárakat, játszótereket bezárni. A közlekedést korlátozni és végül országhatárokat lezárni. Ez bizony óriási különbség! - A fentieknek kétséget kizáróan negatív gazdasági hatásai is vannak és lesznek még. Az USA legnagyobb légitársaságai közé tartozó Delta Air Line és a United Airlines rendkívüli módon csökkentette a kapacitásait. Előbbi 40%, utóbbi 70%-kal. Ez kihat a dolgozóira, a kiszolgáló cégekre, az utazási és szórakoztatóipari cégekre, a taxikra, az autókölcsönzőkre, amik a reptereken vannak, a büfékre stb. És ezek még csak a repterek közvetlen gazdasági függőségei. A kamatvágás csökkenti a bankok profitabilitását. A Ferrari leállt, mert nem kap a beszállítóitól anyagot. Nálunk is leállt az AUDI. Egyelőre még fizeti a dolgozóit. Ám sok kisebb cég inkább elbocsátásba kezdett vagy megtartja a munkásait, de nem tud fizetni. Ez mind mind a fogyasztást fogja vissza. Végül a szélesebb réteget elkezdik felélni a tartalékaikat, ha és amennyiben nem tud helyre rázódni a megbillent gazdaság. - Egyelőre még senki nem tudja hová mélyül el az egészségügy és vele együtt gazdasági válság. Az előző válságban sem zártak be ennyi mindent. Nem pánikoltáskén írtam mindezeket, hanem a már megtörtént és folyamatban lévő esetekről szóltam. Aki tőzsdézik, annak ezeket nem pánikként, hanem fontos adatként kell tudnia kezelni. - Ezek nagy részét persze te is tudod jól, mert vállalkozó vagy.
Globalis SzOpus Nyrt.