Hibát találtál?
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!
A becsületsértési ügyeknél, azok súlyának megítélésénél az egyik dolog, amit a bíró mérlegel, hogy a bűncselekmény elkövetőeje még annak tudatában is folytatta a jogsértő tevékenységét, hogy már tudatában volt annak, bűncselekményt követ el.
Nekem van egy nickem amit még az internettón regeltem az index fórumra, valami párszázadik regisztráció, történelminek számít. Idén tavasszal 7-8 év kihagyás után kérdeztem valamit egy konkrét sportolóknak való appal kapcsolatban, mert az ottani fórum nagyon kiterjedt és erre is találtam topicot. Most megint nem fogom használni sok évig, és akkor se tudom, kinek a kezelésében lesz a fórum, a nernél marad így ellopva ahogy most van vagy újraindítja az új index, stb, de nekem tetszik hogy még megvan az a nick. És egy automata törlés nem old meg amúgy se semmit, ha pl. évente kell, akkor évente belogol minden nevén és odaböffent egyet valamelyik random topicba, ezzel meghosszabbítja az alvó nickek érvényességét. Az ilyen fasszal nem sokat tudsz tenni, talán az ip tartomány tiltással, ilyenekkel lehet próbálkozni, dehát ennek a lehetőségeiről konzultáljon a fórumgazda ahol tud, biztos akad módszer, máshol le tudják kezelni az ilyen csicska gyökereket, biztos nem lehetetlen.
Az ilyen, magára hagyott felhasználóneveket deaktiválni kell. Ahogy azt korábban írtam. Más fórumokon ez bevett szokás. Aki hónapokig, akár évekig otthagyja a felhasználónevét, az ha vissza is tér, regisztráljon újat.
Fosarchavernak valószínűleg van egy kosár tartalék nickje, a múltkor ugye valami tizenegy éves nulla hozzászólásos darabot sikerült villantania. Az még bőven a 30 napos várakozásos időből való. Ezzel se tudod kivédekezni, leginkább abban lehet reménykedni hogy belátható időn belül elviszi a mája és sokára talál ismét ide egy ilyen söpredéke a társadalomnak. Valójában a civilizált életünk legtöbb területe ilyen, hogy egy szarral dobálózó majom tönkre tudja tenni. Csak általában nem teszi.
Az új regisztrációkra gondolok. Csak regisztrál, mert majd egyszer jól jön.... De azok is deaktiválhatók, amik rövid idő, vagy néhány hozzászólás után sokáig szünetelnek. Hozzászólás megmarad, de a "magára hagyott" regisztrációba már nem lehet belépni.
nem ez a megoldas - most magambol indulok ki, mert en nem 2019-ben regsztraltam, hanem meg kb akkor, amikor a forum indult a portfolio.hu-n, viszont ma mar csak nagyon ritan irok ide -, mivel szamtalan regi es hasznos hozzaszolas elveszne.
most esz nelkul regisztral szamtalan nickkel, mert parazik, hogy bevezetik a javaslatod. ez kiszurheto, csak szolok. azert tomeges regsiztracio nincs mar a pf-en, szoval konnyen kiszurheto lenne meg egyeb feltetelekkel is, de azt a fejlesztok ugyis tudni fogjak.
Gépház
Javaslatod van a fórummal kapcsolatban?
Nem vagy biztos benne, hogy amit látsz, az bug vagy "fícsör"?
Ide írd le, és meglátjuk, mit tehetünk!