egy viszont pozitív, hogy jó a cég kommunikációja, mert, ahol lehet ott mindig csöpögtetik a híreket. (origo, tf, portfólio, index, itt a fórum, stb...)
de most nekem olyan ez az egész, hogy ne legyen pánikeladás, ami akár egy nagyobb zakóhoz vezethetne...
Lehet, van gond a lovettaval, de valoban tobb a rendelkezesre allo info jelenleg, mint junius 29en volt. Sztem fognak jegyezni. Ami az eladast illeti, engem nem erdekel, ki adja el es ki nem. A jelenlegi pakkomat megtartom es meg szivesen veszek hozza, ha megboritjak, szoval csak borogassanak en meg csipegetek.
a másik, ami érdekes a spnyol támogatási hír kiszivárogtatása, ha ez nincs akkor én a tegnapi bejelentést egyértelműen negatív hírként kezeltem volna. vagyis ezzel kompenzálták ezt.
Ez igy igaz!
De ezt már mondtam még reggel, valamikor!
Törölt felhasználó2007. 07. 13. 16:18
Az egész iparág sztár. Nézd meg USA-ban pl. First Solar
ez mind szép és jó,amilyen hírek vannak a támogatásokról, de elfelejtitek, hogy UTÓFINANSZÍROZÁSról van szó, tehát ha nincs elég pénz a jegyzésből az első kapavágáshoz, akkor mi lesz? megint kitolják a jegyzés határidejét?vagy hitelt vesznek fel?
izomman hozott egy döntést, lehet, hogy hosszútávra vette, amikor vett, de többen megjelentek most a fórumon (én is ilyen vagyok), akik nem poziból beszélnek, hanem objektívebben tudnak hozzászólni (ja és nem áll szándékomban venni se). így olvashatott olyan hozzászólásokat is ami más megvílágításba helyezte a mostani híreket, és ezt a kockázatot nem merte már vállalni.
a másik, ami érdekes a spnyol támogatási hír kiszivárogtatása, ha ez nincs akkor én a tegnapi bejelentést egyértelműen negatív hírként kezeltem volna. vagyis ezzel kompenzálták ezt.
izom széppen nevet vált ,és beolvad a phylaxiába!
Aztán megint szép hasznot összehoz!
Ha van egy kis szerencséje, mire lesz itt is pörgés addigra visszér!
Ennyi!
hisz lehet hogy korábban hosszútávra gondolta, de simán meggondolhatja magát.
Egy részvény tulajdonosai nem véd- és dacszövetséget alkotnak, hanem csupn rövid távon(!!!!) azonosak az érdekeik.
S végülis, úgy látszik mindannyian egyetértünk abban, hogy egy ideig semmi sem fog történni, ebből következik, hogy tök hülyeség benne ülni a papírban olyannak, aki a pörgést szereti, aki nap, mint nap figyeli az árfolyamokat.
Ilyen helyzetben valóban az a logikus, hogy eladja, átmegy valami másik pairba, aztán ha olyan a helyzet visszajön, S ha jól döntött, akkor még egy csomót nyer is az ügyleten.
Ettől nem lesz se gyengébb a Geni, se nem fog esni az árfolyam. Ha egy részvény nem bírná el, hogy néhány ezer db-tól megválik valaki, akkor az nem érne semmit.
Van aki eladja, s van aki megveszi. Ezért ne esünk már egymás torkának.
Törölt felhasználó2007. 07. 13. 16:04
Semm baj, most má tudod Stein Úr eladási szándékát.. Drukkoljunk inkább, hogy felépüljön!
nem követem annyira Rényiéket ésa megszólalásaikat, csak a hivatalos tájékoztatókból tudok meríteni, akkor ezek szerint nem véletlenül jutottam ezekre a következtetésekre.
Ez a jegyzési garancia viszont az újabb fejlemények tükrében már kezd komikus lenni.
Törölt felhasználó2007. 07. 13. 16:01
szia oprator!
Leírtam a véleményem izommal kapcsolatban, szerintem érthetően fogalmaztam.
A pár hetes, 2-3 hónapos befektetés nem hosszú táv!!
Hossztú táv: minimum 1 év!!!
izom inkább középtávú talán...
Ebben a helyzetben szerintem jól döntött!
Javaslom neki, hogy vigyázzon a pénzére és nehogy büntudatában
mol tdt be ,vagy valami baromságba menjen bele!
Szerintem vegyen phylaxiát!
Ti mit javasoltok???
gazdi?(tudom te a 2000 re vársz!)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...