Megerősítem.Utána néztem a bányász-sztorinak.
Szakembereket kérdeztem meg.Óriási kincsek vannak a már meglévő meddőhányókban és a felszíni bányászat adta lehetőségekben.
Néhány hetes hír ,hogy szakértők mérik fel
a kitermelhető készleteket.(valami világcég)Ennek eredménye talán nem sokáig várathat magára.
Nem akarlak bántani, de én egy kicsit utána olvastam az arany négyszögnek mi a gyulai havasokig terjed. Tényleg komoly ásványokat rejt, pl arany.
Ha megkérdeznéd azokat az embereket akik itt vagy akár (Rudabánya) környékén élnek mindenki büszke lenne rá és senki nem adná oda szarért hugyért. TE SE ÉN SE. Így lett magas az apport....
Ez így is van helyén, (pl vízkincs)
megbecsüljük.
Ezét a "bányászfiukat" nem kell megróni.
Talán Rényi személye segít (de nem árt még). Én biztos vagyok bene, hogy ha rendeződik ez a fundos mocsadék jelenléte akkor más szelek fognak fújni..
Ex: egy okot mondj, hogy miért nem ér annyit az a terület mindenféle joggal és esetleges eszközökkel,de kp. nélkül?
Ha a fundos gané eltűnik más lesz és asszem Civin is így látta..
szereztek vagy 8 lányt, egyikkel sem történik semmi
azonkívül, hogy a Vital ganéját Spanyolországban nem tudják bejegyeztetni, csak majd ha kp lesz belőle itt persze csontnélkül 9mEUR-os apport lett
az újabb Vitalos emelés sem jön, szept 30-ra nem érdekett be a 35m USD kp, sem a 67m apport
a CEMCC pedig apehos végrehajtási eljárás alá lett vonva
Nem kell fedezetet képezni az összehangoltan eljáró személyek által birtokolt részvényekre, amennyiben azok nyilatkoznak, hogy nem élnek a vételi ajánlattal, és a vételi ajánlat időszakában, valamint az azt követő két éven belül nem idegenítik el részvényeiket, illetve erre vonatkozó szerződést nem kötnek.
Amúgy mit remélsz?
Max. megbüntetik őket hogy nem tettek ajánlatot, mert nincs rá pénzük. 100eFt-ra? és? ettől még nem lesz sem pénzük, sem ajánlat. ;)
Nem lehet hogy csak szar tanácsadóik voltak az üzlet megkötésekor?
Honnan tudhatta szegény bányás bagázs hogy kell még ajánlatot is tegyenek? :))
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...