papa, nem ilyen időket élünk, bedőlt a szovjet birodalom, a tornyok, patinás brókerházak, bankok az utóbbi 20 évben illetve közelmúltban és még nincs vége a bedőléseknek.
Fund és Rényi bukná a legnagyobbat, ha bedőlne a projekt. Egy biztos, az USA-ban fel kell húzni a részvényt, hogy legrosszabb esetben 2800Ft körül kiszálljon a Fund nullán. Kíváncsian várom, hogy gyárat akarnak, vagy pénzt gyártani.
"Nem most kezdtem", és voltam már nagyobb minuszban is, és nem sírtam itt, ahogy te fogalmazol.
De már tény, hogy ki van a tököm, és egyre kisebb a bizalmam... :-P
Pedig a kérdés fontos, mert egy állításnak nincs értelme, ha nem lehet megmondani, hogy mikor igaz és mikor hamis.
Amennyiben és amíg nem tudod megmondani, hogy milyen megfigyelhető jelenségek (pl. hírek) igazolják a "Bedőlt a Genesis" állítást, vagy melyek cáfolhatják, akkor a "Bedőlt a Genesis", noha nyelvtanilag helyes, mégis üres, értelmetlen állítás.
ex: most épp mi fáj?
Nincs már papirod, nem fogsz bukni ha bedől, miért nem keresel vmit amibe berakhatod a pénzed, és boldogitod azt a topicot az elméleteiddel.
Komolyan, ez már beteges.
Esetleg az a gond, hogy még nem szakad, és nincs lejjebb visszavétel, és ezért győzködöd a világot, hogy hattyúdal, meg katasztrófamámor? Csak azért, mert az nagyon undoritó lenne, még a szokásosnál is olyanabb.....
Érted.
El is adom a pakkom, amint tudom. (papa)
Vennék rajta Eco-t pl., jelenlegi árom simán, és nem érdekelne, ha hullámzik, mert tudom, hogy jó lesz.
Ez pl. egy hatalmas különbség az említett papírok (gog) és a Geni között.
Szegény Phyalaxiáról és Humetről ne is beszéljünk... Ott milyen hír jöhet ki, hogy elérje az egy évvel ezelőtti árakat? :( Az OTP pedig úgy sz@r ahogy van. Az USA-ban bedől még vagy 2-3 száz évnél idősebb bank, és 5 év múlva sem lesz 10Ezer felett a részvény.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...