Az átváltható kötvény lényege, hogy a tulajdonosa átváltHATja egy előre meghatározott időpontban részvényre.
Alapesetben csak abban az időpontban. Elvileg korábban nem.
Úgy tudom átváltáskor már nincs újabb pénzmozgás. Tehát a kötvény ellenértékének követelése helyett kap részvényt. De ha akar nem él a jogával, akkor lejár a kötvény. És Genesisnek vissza kell fizetnie.
Tehát addig hitelként funkcionál, onnantól tulajdonként.
De most ti jöttök, hol volt Rényi interjú, és fel tudná nekem valaki tölteni? szeretném megnézni.
A kötvény sokkal rugalmasabb, nyitva lehet vele hagyni annak a kérdését, hogy mikor és milyen áron váltják át részvényre. (Tuti, hogy olyan áron fognak végül részvényhez jutni, ami számukra roppant kedvező lesz.)
Nem hiszem el hogy ilyenkor is vannak károgók....
ez hihetetlen,én azt tanácsolom ,hogy ha emelkedik ,ne csak nézétek és oszzátok az észt,hanem vegyetek is bele.
Véletlenül még lehet jó befektetés is a genesis.
Én nem a project mitt nem vettem, hanem ismerem Rényi ügyeit és nem bízom benne.
De lehet kutyából szalonna?
Meglátjuk.
pipiter: Amikor meghirdették "Rényiék" a napelemes projektet, az árfolyam 400 Ft körül volt. Aki akkor bízott bennük, és vett, most 2400 Ft-nál meglehetősen jól járt, de lesz az árfolyam magasabban is.
Aki óvatos volt, nm vett részvényt eddig.
Szóval savanyú a szőlő? De azért köszönjük a figyelmeztetést, az elővigyázatosság sosem árt, pénzről van szó!
A Rényi manőverekkel csak nagyon óvatosan!!!
Azokból még egy befektető sem lett gazdagabb; legfeljebb csak negatív tapasztalatokkal.
Nehogy szívás legyen a nagy várakozás vége.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...