Kedves Siemens !
2344-re teszed a 61.8-as Fibót?
Az lehet nem lesz gond ha van még lendület,
akkor fölötte nyithatunk..utána 2500-nál meglátjuk merre..Nagy csata lesz az biztos..
Nagyon izgalmas nap(ok) következik! Egyszerre 3 ellenálláshoz érkezett az árfolyam. A 100 napos, a 61,8%-os fibo, és az ereszkedő trendvonal. Kemény lesz! Bár egy kis pihenés egyébként sem ártana.... De, ha áttörné - célár 2.845 Ft!
Ha nem jön ki valamelyik résztvevőtől "elemzés", akkor emelkedést várok, nem hiszem, hogy elfogyott volna a vásárló pénze és 2310-nak mint célnak nincs sok értelme,
Nem tudom, mi van Veletek , ti nem szerettek penzt keresni. Tudni kell, hogy az aktualis kiszallopont. 1600 koruli atlaggal vettem majdnem 4000 db reszveny es a holnapi nap folyaman ha megy meg 5% , akkor eladom, majd a korrekcioban megint visszaveszem. Igy kell penzt keresni. Nem tudom, hogy Te es Bodri , meg a tobbi karogo , hogy szokta de en igy.
Orok vesztesek vagytok gyerekek , cask nem tudtok beletorodni.
Hall, te ritkán jársz itt azt hiszem. Azért, mert a Roadshow mint ötlet neked nem tetszik, nem kéne ilyet kívánnod.
Mercurius, aki a leutazást szervezi, nagyon sok energiát öl abba, hogy a Genesissel kapcsolatban minél több infot beszerezzen és ezt a többi Genesissel érdekelttel nagyrészt megosztja.
Nagy valószínűséggel a vidéki roadshowkról itt is be fognak számolni és abból személy szerint te is profitálhatsz.
Egyébként pedig mit fáj az neked, hogy van aki megy akár szervezetten?
Mit hozhat a jövő hét?
Tudja valaki mely alapkezelők voltak a tájékoztatón?
Törölt felhasználó2007. 12. 01. 16:35
Javaslom,hogy keressuk meg ezt a kis nepmuveszeti agyagedenyt es reszesitsuk nevelo celzatu testi fenyitesben mert kulonben orok idokig itt rontja a levegot a talicska apromajom agyaval.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...