Az elmúlt napokban sokan realizáltak. 10-20%-os nyerő nagyon szép pár nap, vagy pár hét alatt, de most fogják a fejüket, és verik a falba... pedig szépen kerestek.
Szerintem normális ha realizálnak, viszont a vevők felszívják ezeket a pakkokat is.
végre egy épelméjű hozzászólás (tisztelet a kivételnek :) ) köszi Mercurius
Törölt felhasználó2007. 11. 30. 15:36
Sziasztok!
Figyellek Titeket! :-)
Amúgy én fel vagyok készülve a csúszásokra! Délelőtt voltam egy vezetéstechnikai gyakorlaton (jeges pályán csúszkálás), és "nagy érdeklődéssel olvastam" a reggeli topikos szösszenetet az ABS-ről... Ma már szinte nélkülözhetetlen, de sok idő amíg elterjedt. Ugyanz van a napelemekkel is. Sokáig fognak még monokristályos napelemeket gyártani. És mivel sorozatgyártásban készülnek ezek a gyárak,ezért ez egy könnyen eladható, kipróbált szabvány lesz, kis kockázattal. Viszont, a Genesis ill. az InTecs fejlesztési szabadalmat is kap, fejlesztő részleg is lesz Környén, nem véletlenül az InTecs lett megbízva. Ők ugyanis high tech (félvezető, napelem, stb...) fejlesztők, meg kell nézni eddig mit csináltak (pl. az IBM-nek).
Szóval nem csak vesznek egy gyárat aztán nyomatják, hanem a jövőre is gondolnak. DE! Előbb a pénzt kell összeszedni.
Nem tudom, mi van Veletek , ti nem szerettek penzt keresni. Tudni kell, hogy az aktualis kiszallopont. 1600 koruli atlaggal vettem majdnem 4000 db reszveny es a holnapi nap folyaman ha megy meg 5% , akkor eladom, majd a korrekcioban megint visszaveszem. Igy kell penzt keresni. Nem tudom, hogy Te es Bodri , meg a tobbi karogo , hogy szokta de en igy.
Orok vesztesek vagytok gyerekek , cask nem tudtok beletorodni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...