Holnap már pörgősebb nap lesz 3000Ft felett... Mikor a Bux haldoklik, a Genesis szárnyalni szokott... Az alapok csak ezután fognak megjelenni, mikor már biztos a siker. :)
Senkit nem vezettek meg. De én türelmetlenebb vagyok mint egy alapkezelő a milliárdokkal, neki a +10% is bőven jó. De mivel én porszem vagyok ezért kockáztatnom kell különben nem lesz libamáj. Ergo, abszolút rövid távon vagyok érdekelt (most még).
De azt akkor se értem, hogy ha most valaki kikapná 2800-ig akkor még úgy is bombaüzletet csinálna, akkor miért nem teszi meg valaki.A "világ" befektetői közül ezt senki nem teszi meg! Miért? Senkinek nem kell a +10%?
Mevan gazdi, elraboltak az ufók?! Hónapok óta először látlak normálisnak :) (Na nem elbízni magad, attól még tudjuk, hogy nem vagy az ;) )
Aki meg hülyeségeket beszél (pl. SIMI), menjen és mondja el Joe Blacknek.
Ha egy nagybefekteto megjelenne/jelent volna meg, az nehany sec. alatt a jegyzesi arra huzta volna az arfolyamot ugy, hogy "jelentosebb" mennyiseget tudott volna vasarolni. Elvben legalabbis ;)
Ne ferdítsd ki a dolgokat! A sajtóban, a fórumokon, az elemzésekben már rengeteg szó esett a Genesisről, ha valaki látott benne fantáziát, már volt lehetősége venni elégszer. Ha akart vett eddig. Én is hétfön szálltam vissza, nem ma.
Az olyan mint hajdanán iskolakezdés elötti napon elindulni iskolaköpenyt venni. Kétséges, hogy milyet kaptál!:D
Valoban lehet 20-30k...de azt is irtatok hogy tojnak arra hogy az arfolyam jol alakuljon. Ergo elképzelhető, hogy rövid/közép távon kellemetlen lesz. Tény, hogy akik 1500-on vették azok még most is vigan pezsgőzgetnek. Én csak a pesszimizmusra okot adó eseményeket szeretném megtudni, illetve azt, hogy kb milyen valószinűséggel következnek be. A pozitiv dolgokban eddig is hittem, de mindennek két oldala van.
Egy nagybefektető nem fog néhány százezer forintért a szerencsétlen kisbüfikkel töcskölni a béten,
letárgyalja a projektet rényiékkel és ha úgy dönt akkor lejegyez mondjuk 1 millió darabot.
Van egy profit megtérülési ideje a projekt pénzügyi terve alapján, mondjuk 2 év .
Addig nem foglalkozik a dologgal ha halad a projekt.
csak a ti kis parás fantáziátokban van úgy hogy majd egy komoly befektető spekizni kezd a néhány száz vagy néhány ezer papírért, amin nyer vagy 5-10%-ot- vacakolás meg brókerköltség ésatöbbi, meg majd ott sasolja a monitort hogy mikor vegyen 50 darabot vagy éppen 300-at.
Annyira földhözgragadtak vagytok.
Az is tökmindegy hogy mennyi most az ár, legfeljebb azért kell figyelni állandóan hogy érdemes e még venni, netán egy daytrade belefér a napi zsebpénzre, de ma már túl késő.
Ha valaki hisz a sztoriban akkor tartja a végéig, hacsak nem lesz esetleg rossz hír valamikor, akkor talán kidobja, de semmiképpen nem vergődik itt ha 10-50 Ft-ot esik a papír 500 darabbal.
Az, hogy 2400-3500, az csak nekünk érdekes, aki években gondolkozik, az azt látja, hogy 2-3 év mulva ez a papír 20-30K lehet.
Hangsúlyozom: lehet.
Ha minden jól alakul, és most semmi okunk azt feltételezni, hogy nem így van.
Értsétek már meg, hogy nincs hívatalos jegyzési hír!
Ha meg valami nagy gáz lenne, öntenék mint az állat, már ma a bejelentés elött!
Aki akart az már bevásárolt.
Malaci tette fel a kérdést.
Miért nem veszik 2550-en, ha már vége a jegyzésnek és legyezték mindet.
Csak drágán kell a papír vagy rohadt negy kamu az egész?
Én az utóbbira tippelek.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...