Topiknyitó: Törölt felhasználó 2002. 01. 11. 10:55

GAREX felvásárlás  

Állítólag az Excel Machine Tools Ltd. 2000 Ft-on felvásárolja a Csepel Holding Rt. (ex GAREX) részvényeit.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2020. 10. 08. 15:32
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2002. 01. 16. 20:13
A felvásárlási pletykáról én is tudok, bár én árfolyamot nem hallottam. A 2000 Ft-os felvásárlási ár talán túlzás, de valaminek kell lennie a Garex piacán, nekem legalábbis ezt jelenti a növekvő számú kötés, egyre nagyobb darabszámokkal.
A dab által említetteket egyébként én is olvastam, csak megerősíteni tudom. A Garex, ha nagyobb közkézhányaddal rendelkezne, szerintem középpapír lehetne (értsd: Fotex, Zalakerámia).
Törölt felhasználó 2002. 01. 15. 09:39
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Azt már korábban írták az újságok, hogy a felügyelet vizsgálja a Garexet. Két bibi van: egyrészt volt valamikor egy részvény eladás 1400 Ft-on, amire a befektetők kaptak egy eladási opciót is a fő tulajdonos felé. Mivel éltek is ezzel, így a fő tulajdonos befolyása valamilyen határ felé nőtt, de nem adott nyilvános ajánlatot. Másrészt a fő tulajdonos más tulajdoni hányadot jelentett be náluk odahaza, mint amit itt publikált.
Tehát az ajánlat ezzel kapcsolatos lehet, valószínűleg a felügyelet kötelezi őket. A kérdés az, hogy mi az irányadó árfolyam. Mivel a fő tulajdonos akkor 1400 Ft + valamilyen időarányos kamat árfolyamon vette vissza a papírokat, minden bizonnyal ez lehet a célár. Azt nem tudom, hogyan jön ki ebből a 2000 Ft, de a jelenlegi árfolyamhoz képest (valahol 400-500 Ft között) elég nagy lehetőségek vannak a kockázatos papírokat szerető spekulánsoknak.
Törölt felhasználó 2002. 01. 11. 12:12
1. Honnan származik a felvásárlási pletyka/info?
2. Miért venné ilyen drágán? (180 napos átlagár lényegesen alacsonyabb!)

Topik gazda

gyorfix
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek