A Gardénia 2007.április 27-ei éves rendes közgyűlésére való határozati javaslatok közül az alaptőke felemelésére vonatkozó a következő:
A közgyőlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság alaptőkéjét, - amelyet a Közgyűlés a ...../2007.04.27. sz. határozattal 240,000,000 Forintra szállított le -, az alaptőke-leszállítás cégbírósági bejegyzését követően 2009. április 30-ig terjedő időben 50% kal, azaz 120,000,000 Forinttal, pénzbeni befizetés ellenében, új részvények kibocsátásával felemelje. Az alaptőke felemelése több lépcsőben is történhet.
"Az Audit Bizottság jelentését tartalmazza a Gardénia éves beszámolója. Megállapítható, hogy a Gardénia Nyrt. ilyen költségek mellett még kereskedelmi tevékenységet sem képes folytatni. A jövő szempontjából az ingatlan hasznosítás meghatározó, s talán egy további költségcsökkentéssel a cég még mőködtethető."
A LÉNYEG:
"még kereskedelmi tevékenységet sem képes folytatni." :DDD
gereaki, ha kíváncsi vagy az 1000 alatti írásaimra akkor tekerj vissza a Rába topikban :-))
A gardéniát meg gondold át!
Ja, és ne tévesszenek meg a tényadataok, nem azért írtam, hogy ne vegyél és ne spekizz arra, hogy drágábban megveszi egy nagyobb balek, csak gondold át ha nem szerencsejátékra veszed!
Megjegyzem, nekem is volt már Gardéniám...
témát lezártam veled nézzd a rábádat -5 %. Gondolod valakit érdekelnek a számok ezzel befolyásolhatsz valakit? Ugyan már ennyire nem lehetsz naív. Vagy gondolod, hogy a tegnapi vételek egy "halott" papírban csak spekulatívak voltak. Szóra nem érdemes az egész.
watsika figyuzd a rába azt volt szoci csődhalmazt, ismered a gépipart szerintem nem. Majd megismered. Olvasd el a portfolió cikkét. De én legalább nem irogatok a rába topikba mosolyokkal.Szted a rába nem lufi?? 1000 ft alatt kiváncsi lettem volna az irásaidra no meg 750 ft-on. Ennyit erről.Be is fejeztem.
Csak a trend kedvéért itt vannak a régebbi adatok:
2006-os veszteség -429mFt
2005-ös veszteség -105mFt
2004-es nyereség 23mFt !!!
2003-as veszteség -117mFt
2002-es veszteség -562mFt
2001-es veszteség -423mFt
2000-es veszteség -57mFt
1999-es veszteség -565mFt
Itt a story, ezért kell ide pénzt betenni... :-(
Rábával meg mi a problémád?
Jók az eredményei, giga emelkedés van benne... jöhet néha korrekció benne, de attól még nem lufi mint a Gardénia.
az a szomorú, hogy ilyen emberek irnak topikokra, mások kárán
örülnek,szánalmasak vagytok. Írhatnánk mi is nagy rába fan mindjárt 2000 alá kerül a sz..od de nem írom mert én nem vagyok kárörvendő. Olvasni tudni viszont nem ártana látogasd meg a bét honlapján ott meg a gardénia jelentését.
Mi történt? Vége a munkaidőnek? :-)
Reggel néztem a topikot, de nem mertem venni! Sajnos nem ismerem a céget, semmit nem tudok róla! Sajnos igy voltam a Pflaxal is! Pedig ..... :-(
Gardenia
A közgyőlés felhatalmazza az Igazgatótanácsot, hogy a Társaság alaptőkéjét, - amelyet a Közgyűlés a ...../2007.04.27. sz. határozattal 240,000,000 Forintra szállított le -, az alaptőke-leszállítás cégbírósági bejegyzését követően 2009. április 30-ig terjedő időben 50% kal, azaz 120,000,000 Forinttal, pénzbeni befizetés ellenében, új részvények kibocsátásával felemelje. Az alaptőke felemelése több lépcsőben is történhet.