Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
a Set-ről írod, hogy ultrakockázatos?
hát persze, hogy az
mégis volt bátorságom venni 8K-t 30-tól lefelé 26-ig
és két hét alatt eladtam ma 46-on és 52-n
na, ez ultrakockázat, de megérte
est: másik ultrakockázat
de mint a bolond, ugrál
ma vettem 9-en, adtam 11-en
ilyen piciben ez nagy nyereség
Az is ultra kockázatos, nekem legalábbis. Kis pénzzel jó lehet, de tételt nem mernék venni. Kicsiben játszani viszont nem szeretek. :-(
Nekem mindegy végül is, mindenki azt vegyen amit szeretne és nyerjen vele sokat. Jó dolog olvasni ha mások nyernek, örülök neki!
szóval a lényeg: van, amikor el kell engedni egy kispapírt, és nem kell álmodozni 32-40-es száguldásról
ezt gondolom a futur-ról
nem először adják a tulajok, mint a meszes
rendszeresen adják, szerintem nagyon megéri nekik 30-nál
ők aztán tudják az értékét
kbr-t is szeretném lebeszélni , hogy vegye
felesleges
Gratulálok a szép nyerődhöz! Nekem Est túl kockázatos, de hajrá és további sok nyerőt ott! :-)
Remélem itt is terem majd babér a héten, szép volt a mai nap azért.
konzum: 186-tól toltam 3150-ig
sok-sok-sok millió nyereség:)
aztán 1860-től 2500ig:)
újabb milliók
aztán 1200-tól 1900-ig
aztán sokkal kisebb kilengések, sokkal kevesebb érdeklődés, jelenleg egy szál sincs:)
viszont hiába próbáljátok ezt a futurt feldumálni, mert nincs értelme
elviszitek 40-ig?
aztán főtulaj-pajtás borítja rátok?
nagy perspektíva
Nálad így megy ez pedig, imádat-utálat, majd újra imádat. Volt rá példa a közelmúltban. Minden attól függ mekkora a volatilitás az adott papírban. Lásd Konzum.
ja, és voltam futurban sokat, utoljára 49-en adtam, közelében nincs:)
jó, hogy itthagytam , jó döntés volt
aki meg túl okos akar lenni a főtulajhoz képest, aki állandóan elad 33-nál, hát az vegyen:)
át kell mennie a 3 milliós 11-es vevőn ahhoz:)
na szóval megy itt a küzdés, 33-tól 40 a cél? :)
két hét alatt 26-tól 52-ig vittem a Set-et és ma már adtam is:)
ebben a futurban mire a küzdés?
állandóan adják a tulajok 33-30 -nál
annyira bíznak benne, biztosan azért
de van, aki a marha nehéz küzdést szereti :)
sok sikert itt a 40-hez:)
Igen, 35-37 között ki kell pucolni, utána már jó lesz szerintem is. első körben 40, majd mehet tovább is. Sokat esett az utóbbi időben, van hova visszakapaszkodnia.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi