Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Pontosan nagyon jol latja gyuripapa es meg a palackoknal sem mindegy sokszor a forma vagy a cimkezes. Ez mind marketing fogas de sokszor egy kis odafigyelessel nagyon jo iranyba lehet terelni az ertekesitest. Szerintem ezt gyuripapanak nem kell bemutatni a borok palackozasanal ez nagyon sokat szamit pl uveg formaja,cimke,szine...stb...
Igen ez a kut Bicsken van miutan megvette ML egybol a MAV beszallitoja lett.Ne keverjuk a giziket a gozekevel:-) persze a lehetoseg mindenkinek egyforman adott :-)
Csak játszunk el a gondolattal. Ilyenről tudtommal szó nincs. Szigorúan fikció. Ugye ezzel a céggel sok lehetőség lehet. De csak tegyük fel példának okáért beszállna a Hell. 1 milliardos jegyzett tőke. Cirka 30 milliardos forgalom. Import export. Legfejlettebb gyára van. Na mondjuk egy ilyen cég venné át a vezetést, azt ki lehet számolni, mennyire vinné fel az árfolyamot. Ez egy meredek példa volt, de most a kormány célját ismerve fel kell vásárolni idő előtt azokat a kispapírokat, amiben lehetőségre utaló jel van. Itt a jelek megvannak. Többet én sem tudok.
Igen a vízben, üdítőitalban nagy jövő van. De nem a jelenlegi tulajdonosokkal. Az elmúlt egy évben nagy forgalmak voltak ebben a kiürített cégben. Forrás se hiába szàllt be. Véleményem szerint jó katona módjára elvégezte feladatát, és most a dolgát elvégezve eltűnt. Kbr Úr is azt írta, amit gondolok, új tulaj veszi át a céget nagyobb pénzzel és kapcsolatokkal. Szerintem nem a levegőbe beszél. Valamit ő már tud. Ott1-ben is az lett amit írt. Szóval én a Futuraqua befektetésemre úgy tekintek, mint egy értéktelen földterületre, ami pont egy óriási ipari beruházás céljának kellős közepén áll.Ennyi pénzt, ahol most vagyunk nekem igazán megér.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi