Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Majd 800 milliós forgalom volt két nap alatt 80ft feletti átlaggal(2018.1.11-12),sajnos én is bedőltem a pánik hangulatnak és eladtam. De többet ér ez a papir a mostani árfolyamnál.Mert az elmult napokban voltak sajnos -10% nyitó árak,ami szerintem mesterkélt volt,erre sokan el is dobták a papírt.
2010 környékén volt Pannergy részvényem, akkoriba nem emlékszem pontosan 910ft környéken vettem.Akkor is ez a meújjoló energia sztori ment,eladtam -10% bukóval pár hónap mulva,még ma sem lennék a pénzemnél,ha megnézzük sokáig volt 300ft környékén ami majd -60% bukó. Szerintem OTP érdekeltség van a részvényben (hitel). Fel kell fújni,hogy fízetőképes legyen a cég. Ez az én véleményem.
Van papír ami a vízről szól,ami az emberiség létfontossága!!! Ennek a részvénynek az összege 66 forint??? Sok helyen vízhiányban szenvednek!!!! Ez az ár ahol most tart elszomorító!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Imádlak Magyarország!!!! De azt tudni kell,idegen megveszi nem iszol belőle!!!!
Gyuripapa: ,,Szia jóbarát! Megrágtam, amit velem és velünk a kisbüfik topic-ban történt. Klasszikus dezinformációs játék kezdődött, ami olyan profira sikeredett, hogy tömegestűl dobálták el a papírjaikat a befektetők, a végrehajtási jogügylet hírére, 90Ft-tól, 60 Ft-ig. Ez volt a nagy megvezetés. Arról nem szólt a hsz., hogy miről is van nagybaszó? 100k-ról vagy a 100 misiről. Bárki eladhatta volna 91,6Ft-on, mert soban álltak a vevők, felső limiten. Ehelyett bedőltek a 85-nek és bepánikoltak. A dezinformátorok meg begyüjtöttek 60-64 Ft közt. Neked is írtam,hogy a csúcs után -amit még az óévben számoltam, 84Ft-ra, esés jön, 58Ft-ra. Rá is kérdeztél, meg válaszoltam is. A dolog úgy fest, hogy 2 ft-ot tévedtem. Fölfele kicsit többet, nem 84Ft, hanem abból kerek 100 pénz lett.A dolog úgynéz ki, hogy az altera rally is bejött. Még ilyet! Ma a kereskedés végén megvették a könyvet. Lehet, hogy a csúnya gyuripapa mégiscsak igazat mondott?” ;)
eladoi oldal 18.01.03. 430k__60-72Ft 18.01.18. 90k__65-72Ft technikailag annyi tortent, hogy tettunk egy mehecskekort a csarton gyakorlatilag meg a megfelelo zsakban landoltak a papirok ez a zsak a vegen lesz egy zsak, ezek most meg 4.9 tulajok
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi