Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
még annyit segítek, mert gyanítom alapvető dolgokról nincs fogalmatok sokaknak hogy ha a geo eladna 2,5%-ot akkor nincs 10% feletti tulaj csak a Forrás, aki kötelező ajánlatot kell tegyen
Ez a Kárró ahogy 'befektetett' a cégbe, úgy öntötte is a piacra, nem tudom milyen banda lehet ez. Milliószám kapott opciós papírokat, és adogatta el, ráadásul volt úgy, hogy júniusi eladást október közepén jelentetek csak be.
Én is melóból tolom, egész nap a szgép előtt vagyok, és most elég laza is, de így is nehéz. Csak egy entert kellett volna ütnöm múltkor 28,8-on Nordban, de kihagytam. Lemaradtam, de tudom, h csak napiztam volna benne. Ma ez itt megtörtént :). Utólag köszönöm a reálokat és a könyveket mégegyszer.
az ML rallik megrészegítettek mindenkit aztán ilyenkor jönnek a tízszeres célárak meg a többi... egyszer még meglesz - és szerintem még idén - ennek a böjtje. elkezdenek majd elmaradni az irreális célárak, leül a piac, és mindenki megszokta a jót, az elképzelhetetlen rally-t, amiből végül csak töredék emelkedések lesznek, vagy pont hogy korrekció. elk*rvultak a népek itt :D a jót könnyű megszokni.
én lelkileg nagyon gyakran kűzdök ezzel. és hoztam is a múltban hibás döntést (beszálltam fentebb aztán kiderült hogy az volt a forduló). én is hasonlóan jártam Nord-ban. 22 kib*szva 28 környékén. :( ha leismételte volna megint amit eddig akkor 31 megfogja. de van valami témázás ott... jó lett volna tartani még, de mindig utólag van ez! tökéletesen meg senki nem tud kereskedni. főleg nem úgy hogy munkahelyről csinálja - mint én :( egyszerűen nem lehet így napon belül okosnak lenni és időben reagálni. a kis pénz is pénz, és ahogy mondták korábban: ez már a mienk, nem csak virtuális. ha ma nem fordul le mínuszba Nord, akkor én is totál hajtépős leszek :D persze tudom hogy nem szabadna... de innen már minden nap hatványozott rizikó abban a papírban. persze annak nem aki kellően lent vett... csak ezt meg nem látni sose előre. és most nagyon okosak ott - a kommentek alapján - de ez utólagos okoskodások :D előre senki nem látta meddig megy, csak hogy mocorogni fog. de most mindenki a tökéletes kereskedő képében tetszeleg ott :D ami úgysincs úgy.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi