Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
nem tudtam, nem ment a Tkomos mobilnet a teremben, nem volt netem. Hazafele olvastam miket írogattatok, az alapján tudtam ki hol ült. Örsön voltam már amikor olvastam, mentek tovább
Szívesen! :) Gondoltam gyorsan ki is próbálom. Próbáltam volna a féléves jelentés időpontjára ráhúzni, de úgy sehogy sem jött ki, de jobban belegondolva a beöntéstől új időszámítás kezdődött.
Zseniális vagy, köszi! Igen, az a legjobb kezdőlap, valóban igazad van! Érdemes összevetni az àltalam említettel is, ami középtàvú. Ha pedig időben vannak szűk területre eső, a tiéddel megegyező Fibo időzóna szintek, akkor akàr erős tàmpontok is lehetnek.
Arra nagyon kívàncsi lennék, csak màr kikapcsoltam a gépet. Honnan szàmolnàd a nulla pontot? Én onnan, ahol először kitört a 210-es vegetàlásból, de tàrsasàgi eseményhez is köthető, ezekre viszont nem emlékszem.
Most is vártunk pedig, a kolléga mondta, hogy beszélt veled és jössz, csak aztán közben már az Örsön voltál, így lemaradtál egy jó beszélgetésről és egy finom vacsoráról. Tavasszal mikor megyünk fel a Konzi konfira reméljük csatlakozol te is! :-)
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi