Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Látom van hír. Szerencsére csak kis db-l vagyok benne de volt már ilyen eladás s azóta csak feljebb van a papír. Engem nem érdekel, max bukok rajta amit mással visszahozok. Bukni is kell néha :)
Lassan 100% lesz a közkéz, és valaki még ennek ellenére is veszi?? Én már a féléves jelentéskor lemondtam erről a cégről, nem szeretnék beragadni egy csúnya eséskor..
Köszi! Na tessék, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megerősítésre kerül a sejtésünk. Legalább bejelentették. Itt tényleg az a veszély, hogy bármikor szórhatnak amíg el nem fogy nekik. Márpedig ha nincs tevékenység, bevétel akkor hamar el fog.
KÁRRO Befektetési és Vagyonkezel Kft. :Megnéztem az Optenben a cég hálót, én nem látom, hogy ML tulajdon lenne, viszont Csányi érdekeltségnek látszik inkább, Bonafarm, Pick Szeged stb... A Román Gyula az ügyvezető.
Nem, én kiszálltam már Futurból. Nord van. De én hiszek Futurban, és nem beszélem le, ha nincs, akkor sem. Szerintem is jól veszegeti valaki. A 100millás Mészáros hasznosokat úgy sem tudja lenyomni sem nordos tuéaj, sem futur tulaj. Sgyszer elfogy nekik, aztán nézhetnek ki a fejükből, mint 27-32körüli eladásmál. meg 40-42körül. Most is 60 az árfolyam
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi