Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
én szimplán felhívom a fórumozók figyelmét arra, hogy egy tolvaj van közöttük, aki a zsebükben kotorászik. persze ez a tolvajnak nem tetszik. de ez teljesen érthető!
Hathor a Konzumba ma sem tennék egy fillért sem. vezér helyette kifejtette a Corvinus-os előadáson, hogy ő és körülötte mindenki Gordon Gekkó akart lenni. Egy idézet a filmből: "Kezet fogtál a nagy Gekkóval? És még megvan mind az öt ujjad?"" )))
A szart el kel tudni választani a májtól ))) ettől gourmet a gourmet ))) A pénz vs. érzelmek/erkölcs ez egy filozófiai kérdés. Én azon az állásponton vagyok (és sok film is született róla) hogy a kettőnek egyensúlyban kell lennie. Engem is kifejezetten taszítanak pl. az Opusban azok a minősítgetések ahol a mindegy honnan jön a pénz a mottó. Az viszont rendben van hogy buta vagy és nem hiszel a tanítóbácsiknak/gourmet-nek, akkor fizesd meg a tanulópénzt amíg meg nem tanulod aleckét! )))
és miért osztják az észt? emberbaráti szeretetből? mert abból nem lehet megélni. vagy azért, hogy beijesszenek, és olcsón bevásároljanak.....ugyanolyan visszataszító, mint a felduma, csak még "jótettbe" akarják csomagolni
60nal?! 40-50el volt az arfolyam! Penznyelo is Te vagy akkor, mert o jott ugyanigy trollkodni 60nal utanad fel evet sirankozni oda. Nem semmik vagytok. Megjott watson szakerto is, aki fundas szakertelmet 15os konzum veteleimnel fejtette ki, milyen rossz a ceg.. Mar csak exmnbs kell es garantalt a 100as arfolyam :) Na megyek is, jo szorakozast a papir nelkulieknek :))
Mindenhol, ahol pénz mozog, keveredik a sz@r a májjal. Erről kár is beszélni, ez törvényszerű. De az mindig tévút szerintem, ha az erkölcsi véleményünket a tőzsdére hozzuk. Ha meg az aktuális pozíciónk határozza meg a véleményünket (erkölcsi ítéletünket), az ultragáz...
kimpaa, tök jogos hogyha választani lehet a csőd és a 2 fillér között akkor a kétfillért választják, ez józan embereknél nem kérdés re:Est Ettől még 2 fillér a 2 fillér és nem 2 forint :))) Hogy az miért 80 ez miért 60, ez csak a hitbéli különbségeken múlik. Ha jó hittérítő vagy lehet ez is 80 :)))) A hit, a mohóság ... sokmindenre képes.
"Én is eladtam tegnap Opust" és? ez most honnan jött elő? ha azt látod valahol, hogy épp lopják a biciklit, akkor legyintesz egyet, mert neked nincs biciklid? vagy épp tegnap adtad el? vagy sose volt?
látod, tőlem olyat se olvashatsz, hogy ezen vagy azon milyen eszméletlen sokat kerestem. és ez engem nem zavar!!!!!!!! elárulok egy titkot: kifejezetten jókat szoktam röhögni, amikor olyanokat olvasok, hogy valaki ilyeneket ír be egy fórumra. . a nutexszel már megint hazudozol. 60-as árfolyamnál szóltam először, és azóta is tartom azt, amit leírtam. azt is, hogy egy tolvaj kotorászik a fórumozók zsebében. erről jut eszembe: szerinted nem divatja múlt a börtönökben a rabruházat? talán egy szabó elkelne a sitten.... már ha érted a célzást....
Hathor, e szkepticizmus abból fakad hogy a különböző stratégák elbeszélnek egymás mellett, nem értik egymás motivációját. Sok fórumos újjonc az egyházi papírok miatt vágott bele a tőzsdébe. Ott a vak hit, a korrupcióban részesedés a mohóság az úr. Ennek gyümölcsét nemcsak Quaestorban kapják meg hanem a tőzsdén is. Krumi és te is a kispapír-gourmék vártok rájuk, mert ők veszik meg a könnyen mozdítható "szemetet" is. ))) Stock és Sly szerintem fundásan közelítik meg (veszik) a papírokat és nem látják indokoltnak ezeket az emelkedéseket ('lebeszélik' vagy csak fundásan indokolják hogy nem ér ennyit), és nekik is igazuk van. Miután a hitgyülisek megveszik az egyházi papírok mellé ezeket idővel elbukják.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi