Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Minden részvényesnek ajánlom menjen el nézze meg az Alapi "üzemet". Ha egyáltalán lehet annak nevezni. Utána rájönnek hogy miért adják ezt a papírt ész nélkül.
71ig 50k eladó ismét. Valaki nagyon menekülnek ebből a papírból. Van egy kis vételi erő már tömik is a népet. Nyilván tudják hogy jobb innen nenkülni mint Ery is tette.
"Hallottam hogy végigjárták az országot hogy Ery pakkjára valami vevőt keresni, de ezek szerint nem sikerült nekik senkit, mert KBR vett át 500k Azért ez már ultra gáz!"
Ezt most írták a Kisbüfik topikban. Ez is nagyon pozitív hír.
67,2. Továbbra is szórják izomból ha van vevő. Csak egy kérdés. Mi van ha nem Ery maradék pakkját vették meg?! Ery osztálytársainak is volt 500k. Pizza Fortésnak is. Hivő topik szerint pozitívan fogadta a piac a hírt. Szerintem háttal ül ek a monitornak. Én azt látom hogy aki csak tud szabadul innen. Akár bukóban is.
Itt 20ból 19 közlemény arról szól ki mikor kinek mennyi részvényt ad el. Hol Ery vette Kbrtől, most meg fordítva. Itt nem tud negatív hír jönni. De javaslom az ügyvéd úrnak hogy írjon a saját topikjába hogy micsoda pozitív dolog történt és hogy ez milyen jó mindenkinek és hogy miért. Onnan kitiltottak, de mégis ide írogatnak. Azért mert te vitted a kgyre a székeket még nem kötettek mindent az orrodra. Szakács maradjon a konyhában, kertész meg a fólia sátorban.
na tessék, hozod a formát, mondtam, hogy ez lesz. Ha ery kiszáll, akkor süllyedő hajó. Ha maradna, akkor meg hiteltelen cég, gonosz spekuláns nagytulaj, stb. Én örülök, jó helyre került a pakk, nem fog piacon landolni.
Kbr megvett 9x átlaggal Erytől 1.1 millió részvényt. Az 100 millió ft. Plusz átvet tőle 36 millió követelést. Az 136 millió. Érdekes.... Kérdés miből? Panzió turizmus gondolom nulla bevételeket hozhat. Tokenből mondjuk jött be pénz..... Egy jó könyvelő mindent megtud oldani.... Mindent le lehet számlázni. Nem túl biztató hogy a legnagyobb feldumáló ATHt igérő minden háttér információt ismerő nagy tulaj végleg kiszáll. Elhagyta a süllyedő hajót. Kbr szánalmas húzás volt ez megint. De nyilván Ery valamivel sakkban tarthatta. Mert ki az a hülye aki vesz 1.1millió részvényt piaci ár felett 50 százalékkal? Kivéve ha valami miatt muszáj . ...
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi