Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
hol lehet kereskedni a watereummal? valaki küldjön már egy linket, egy tőzsdéről vagy akármi egyenértékről, ahova be tudok regisztrálni és tudok venni, és van árfolyam kijelezve, kapitalizáció kijelezve, árfolyam görbe kijelezve. lécci lécci! köszi
a palackozó ott van, le van térkövezve az udvar, én láttam még gazzal körbenőve is, fényképek is készültek, de nem tettem közzé semmit, azóta meg már ki tudja hol vannak azok a képek, sőt voltam bent is még pár évvel ezelőttt amikor gyártottak némi pet palackos vizet, sőt ittam is belőle, a jelenlegi gépesítést nem ismerem, nem tudom milyük van, de érdekelne, meg szivesen megnézém a palackot a kezembe, a zárás, a cimke minőségét.
Próbálnék kimaradni a cirkuszolásból, de jelzem, hogy szerintem még videó is volt fent a másik topikban pár hónapja. Vissza kell “tekerni”, és megtalálod.
Én még mindig csak ezt kérdezem: Szóval láthatnak képeket az alapi palackozóról a kisrészvényesek??? Előre is köszönjük és ha lehet dátumozott legyen.:) Válaszolna valaki illetékes, köszi.
,,Hülyeség ezzel behúzni a részvényeseket,ez a trükk már nem jön be.Ha alacsonyabb áron szeretnél venni azt 1 héttel előbb kellett volna, amikor valaki a közgyűlési előterjesztésben szereplő napirendi pontokat úgy állította be ,hogy a cégnek csőd kész kampec.A papírok igen jelentős része,erős kezekben van. Ilyen árszinten nem fogják eldobálni,inkább megoldást, kiutat keresnek.Nem kezdők a tulajdonosok!” 2014 pflax Remélem itt nem lesz ekkora kudarcuk KBréknek meg Erynek mint anno pannonflaxban.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi