Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Egyszer azt mondtad nekem egy topicban, hogy "Te pozitív irányban változol Last." Nem akartam már rá reagálni, de én nem változtam semmit. Az, hogy nem kötöttem beléd, az annak volt betudható, hogy volt egy szerencsés időszakod, amikor egy időre szüneteltetted a "tevékenységed". Viszont most úgy látszik, a vér nem válik vízzé... Most így év vége felé azt látom rajtad, hogy egész évben nyomtad a "funda számít", én értékes papírokat veszek szöveget, vettél csodás Rábát és társait, miközben mindenki rommá kereste magát a rallykban. Most, hogy már minden papírt az egekig téptek, Te fel-feltűnsz a speka papírokban, akkor, amikor már régen nem kellene, mert az elejétől ugye nem voltál ezekben benne... nyilván bele is vettél néhányba és most zavar, hogy már nem úgy terem babér, ahogyan Te elvárnád. Nem szívesen beszélgetek veled, már meguntam a szócséplést, én amúgy is csak a jó humorú, nagy dumájú laza gyerekeket szeretem...csak gondoltam, tegyük helyére a dolgokat...
Törölt felhasználó2017. 10. 25. 17:11
Előzmény:
törölt hozzászólás
Véleményt formálok és eszem ágában sincs provokálni.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi