Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Etikusan leírtam, hogy vettem, az árfolyamot is. Megmutattam, hogy mire, mi az elképzelésem. Semmi más nem volt. Erre jött Trump az elméletekkel, meg Te, hogy tömés, esés, ella néni.. Hol itt az etikai kérdés?
Azt írtam kevés az a 45. Nem tudtok olvasni? Mert Ti írtátok a 45öt hogy ott adom el, pontosabban Te! Már erre sem emlékszel? "Nem hiszem.a nagyját mar 38on megvetted. most jon a feleneklos szakasz. Meg a csartok gyártása néha egy kis vételi kedv csinalasa par 10k csíkkal aztán joesetben 45nel tömés a népre napi 100 komment mellett. Aztán sértődve el es kiontve a maradék 42-43ig." Ne legyünk már gyerekesek. Azt sem tudjátok mit mondtok. Mire jó ez a gyermekded viselkedés? Nem mindegy hol adom el? Én sem foglalkozom vele Te vagy Nimbus hol adsz el. Kit érdekel?
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi