Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Szerintem azzal nem járnál rosszul, mert az azt jelentené (ha nem adsz el a pakkodból), hogy milliárdos tőkeemelés következik, az pedig már éles töltény lenne a jövőre tekintettel:)
Kire gondolsz, valamelyik fórumozóra? Személy szerint nagyon régen volt már egy regisztrációm, de nem tudtam újra élesíteni, így tavaly kezdtem újra ide írogatni, de nekem nincs több profilom. Ebbe a cégbe egy nagyon pici pakkot tudtam venni a közel múltban, mert szimpatikus a vízió és mivel már sok helyen rendesen le vagyok kötve (valószínűleg hosszú évekre:), így csak mikro tulajdonos tudok lenni a jövőben is.
Ha optimista lennék nem 0 db rvm lenne. A cég életét más miatt követem és követtem a Fodorék ideje alatt is és a jövőben is fogom. Meglátásom szerit senki nem túrt ki senkit. Ha nem akarta volna a Fodor család hogy pl.: KBR vagy bárki más jelentős befolyást szerezzen megtudta volna akadályozni (mint ahogy a BET bármelyik papírjánál a nagy tulajdonos megtudja ezt akadályozni). Úgy gondolom, hogy Fodorék eddig is másból éltek, ez az Nyrt csak egy ötlet volt (vagy annó egy lehetőség), ami az Ő szemszögükből be is érett. Pl.: talán Hator írta hogy mennyi kecót tudnak venni és kiadni az árfolyam nyereségből (ezzel vele teljesen egyetértek). Szerintem Fodorék egyszerűen nem akartak foglalkozni a forintos telített magyar ásványvíz piaccal foglalkozni, ahol nagyon komoly és olcsó termékekkel kell versenyezni (és a befektetett tőke vagy megtérül vagy nem). Mondom nem ebből akarnak/akartak megélni ez egy mellékzönge volt, ami azért egy párszázmilliót hozott, tehát nem sült el rosszul az Ő szemszögükből.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi