Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Rosszul látod, túl optimista a megközelítésed. Fix, hogy egyáltalán nem örül, mert az általa alapított cégből és projektből kvázi kitúrták. Te örülnél? Na ebből induljál ki. DE jól látod, örülnie kellene és nem itt szórni a papírjait, hanem fentebbi árfolyamokon és úgy viselkedni, ahogy Te írtad. (Egyébként megtisztelő, hogy "jöttetek" kategóriába soroltál :D , de sajnos csak ez mezei kisbüfi vagyok.) Amúgy meg nagyon egyszerű, a részvénykönyvet ki lehet kérni és abból kiderül, kinek mennyi pakkjából mennyi maradt.
Szerintem sem Fodorek adjak. Nevetseges azt hinni,h allo nap ulnek a gep elott,es mert vigyaznak az arfolyamra,ezert csak napi 300 ezerert adnak el,mivel tobbre egyszeruen nincs vevo. Kb evekig tartana ebben a.tempoban megszabadulni a papirjaiktol,ami minimum is nonszensz.
Miért gondold hogy Fodorékban van bármilyen fricska? Szerintem pont ellenkezőleg, örülnek, hogy jöttetek és jött KBR, meg a többiek. Legalább nagyon szép haszonnal el tudják adni az 5ft-os papírokat. Cseppet sem bánkódnak szerintem.
Fodorék mikor hagyják már abba a papír szórását? Nem unják még.....? Piacon kívül is el lehet passzolni azt a mennyiséget, fix hogy lenne rá vevő normális áron. De inkább direkt kib*szásból nyomják lefelé az árfolyamot utolsó fricskaként - simán kitelik szvsz.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi