Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
Van hát. Meg itt nem azt kell nézni, hogy nálunk nincs vízhiány. Hanem azt kell nézni, hogy milyen kripto pénz hypot lehet csinálni azok körében, ahol aktuális már a probléma.
Ella néni már nem ad szerintem ezen a szinten (fodor se) miért tennék? Voltak már magasabb szintek, ott adhattak ha akarták de szerintem nekik nagyon nem sürgős. Jobban járnak ők is longgal.
Ha valoban erről van szó az szvsz, a múlt ismeretében, a jövőre nézve pozitív. Ugyanakkor ezzel az srv-vel a jegyzéssel befolyt pénz egy része el is tűnt, ami már nem olyan pozitív a kgy-n elhangzott tervek megvalósítása szempontjából.
Szerintem nem. Órákig állt ott, bármikor dobálhatták volna rá. Utolsó félórában ébredt fel az eladó. Egy valaki lehetett, és szerintem Ella nénivel megbeszélték, hogy a privát pakkját a cég megszerzi, tőkeemelésből erre volt keret, az enviro geo pakk meg marad. Pont 600kja volt Ella néninek, ennyi volt az srv is.
FuturAqua VÍZOSZTALÉK 2028-ig (valójában 5788-ig)
Örömmel látjuk, hogy újabb hosszú évekre ihatjuk a FuturAqua forrásainak vizét, amely felüdíti a részvényeseket link .
A FuturAqua részvényekhez kapcsolódó új osztalékszelvények kinyomtatása során azonban kérjük a vállalkozást, hogy a rabbinikus hagyományoknak megfelelően és ne a hagyományos Gergely-naptár szerint (a goj hagyományokhoz kapcsolódó naptár alapján) járjon el.
Mint ismeretes, a zsidó időszámítás kezdete a világ teremtésének (pontosabban az ember teremtésének) időpontja: Kr. e. 3761. október 7. (tisri hónap 1.), vasárnap, 11 óra 10 perc 20 másodperc.
Hitközségi tagjaink, akik hagyományosan szelvényvágásból élnek és isznak, pánikba estek ugyanis, hogy csak 2028-ig jár(t) a vízosztalék, és így ők valami juttatásból kimaradnak.
Tisztelettel köszönjük.
A Teremtőnek 5773. esztendejében, Shevat hónap 17. napján
A Bacherachi Rabbi