Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Legalább nem ott1, mikor is volt kötés benne utoljára? Ja persze, bocs. Tudom hogy szereted ide üriteni a bélsarat, de máshol se sokkal jobb a helyzet. Nyár közepe van. Csodát ne várjon senki.
Donnak hiába mondod. Ő szerintem kenyeret sem a boltban vesz, hanem otthon keleszti és süti saját tésztából, mert fajlagosan olcsóbb! Lekiséri csapvizzel max ha száraz.
Ezek liter árak, drágábban és még tudok keresni ha gondolod, ki issza ha nem kell senkinek minek gyártják :D De igazából az idő majd megmondja, hogy mi lesz, tudunk érveket és ellenérveket rogyásig, én még 5 literest is árulnék.
Nagy kiszerelésnek az lenne az értelme hogy gazdaságos...0,5 liter vizet ne is keverd ide...de az 1 litert is felesleges...ezeket sofőrök veszik a kocsiba...10 literrel hülyén néznél ki amit az anyósülésre raksz
Igazad van, sosem láttam még embert aki levesz például egy zsugor pet palackos vizet a boltban! Azt szokták kérdezni, hogy miért ilyen drága, amikor a csapból olcsóbb. Ezért nem adtak el ásványvizet itthon 3 évtizede egy decit se. A szentkirályi is évről évre adósságot halmoz az ásványvizen. Balogh Levente 3x nyilatkozza le hetente, hogy állami mentőöv kell a vizgyártóknak!
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)