Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
így van, de valakik miatt idekerült az árfolyam. És az esést is megvette valaki, ezek szerint nem befektetői szemléletűek, mert akkor már minimum a jegyzési áron állnánk. kinek érte meg az alatt eladni?
Jó, ez igaz. De az is, hogy még ilyen 10x5k sem kéne, hogy gond legyen naponta. Inkább az a sz@r, hogy hiába melózik a cég (láthatóan), senki nem gondolja venni kellene, most. Akinek pénze van várja 40-et, ki tudja mennyit megint. Így aztán el lehet benne szórakozni, de nem ettől a játszadozástól nem emelkedik...
Nem akarsz te is inkább kereskedni, az emberek hergelése helyett? Szánalmas! “A mamó (...) ekkora teherrel” Uszítás! Egy primitív ember tud csak mindenkit primitívnek nézni! Tudod mit, majd én megveszem tőle mind a 100k-t egyben, mert te úgyse veszel egy darabot se, csak a szájtépésre telik...
Csak egy égbe kiáltott elmélkedős kérdés jut ilyenkor az eszembe: amíg a világban napról napra egyre nagyobb tömegek betegednek meg és hallnak meg egy megállíthatatlanul terjedő globális vírustól, addig szerintetek mennyire érdekli az embereket egy ásványvíz alapú digitális token?! (lehet szentimentálisan naív vagyok megint)
A mamó is 100k-val ragad benne, bent áll fillérenként 1000db eladással, úgyhogy nem lesz könnyű menet az emelkedés ekkora teherrel ilyen szentiment mellett.
Felpattanás minden papírban lesz, de szvsz ennek időpontját általánosan túl közelinek gondoljuk. Úgy vélem a vírussal mindaddig számolnunk kell (bizonyos fokú korlátozások fenntartása mellett), amíg vagy nem áll rendelkezésünkre elegendő mennyiségű biztonságos vakcina a Föld lakóinak megfelelő mértékű átoltásához (ezt kb. 70-80%-ra teszem), vagy nem lesz ugyanennyi gyógyult és a vírussal szemben immunis földlakó, hogy világméretű járvány már ne alakulhasson ki az élet majdnem normális kerékvágásba való visszatérését követően sem. Ez több év, a tőzsdei javulás kezdete az ezek valamelyike irányába mutató első jó hírek érkezése körül lehet majd (kb. 1 évre saccolom most).
Akkor azért akarsz minden papírt a 0-ra lebeszélni.
Törölt felhasználó2020. 03. 25. 21:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
Otp anno 10k fölöttröl esett 1200 köré. Közel 90%. Ez a válság nagyobb lesz. Az akkori válság 2009 áprilisában érte el mélypontját és 2017 öszén lassú esèssel kezdödött. Számolgass! Messze nincs még vége én azt mondom... lehet tèvedek
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)