Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Majd megbeszéljük, de most sok minden felé terelődik a figyelmem, el akarom adni a kérót és a Tiszához közel költözni, tudod íjászkodás, agarászat, peca, horgászkajak, van sok hely, ahol minden nap vakáció lenne.
Szóval aki most 55 év körüli az nem biztos, hogy élni fog mire a projekt kibontakozik? Természetesen a hivatalos magyar átlagéletkort figyelembe véve :)
A W. Token ugyanarra a platformra kerül mint a Bitcoin es a többi Crypto, tehat kb. 400 millio ember latja majd és tud vele kereskedni, ha csak a 0.1% érdeklődik az már jó.:-)
Nincs céláram, mert ezt ami Futurban lesz, nem lehet így kifejezni. 1998-ban ha beteszem egy autó árát a Microsoftba, akkor ott se tudtam volna célárát írni. A víz miatt nem tartok esélyt rá, hogy eladnám. Jó fizetésem van,mindenre elég, itt pedig érdemes szvsz tartani.
A jordánon nevetek, nem az árfolyamon. Abban én is érdekelt vagyok. De első lépésnek tök jó lenne ha a watereum logó nem pixeles lenne a cég saját honlapján,utána elhinném az ME befektetőt:-) Ez még bőven hazai focipálya szerintem...
Szánalmasak ezek hallomásból kitalált dolgok.Minden kis szarnál kitalálnak mindenféle pletykát,hogy ez meg az a cég költözik bele.Aztán nem történik soha,semmi. Te is nagy mesemondó vagy.Volt is régen egy olyan mese : Anti és Apu. Gondolom abból vagy te az Anti:-))))
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)