Kedves Mindenki!
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)
Beszéltünk róla itt a topicban is, hogy kbr elmondta a kgyn, a tesztüzem a kgy-t követő héten indul. Gondolom BÉT közlemény akkor lesz, ha megtörténik a hivatalos átadás. Addig csak tesztüzem, amiről meg bét közleményt nem adnak ki. Néha egyébként a bürokrácia komolyan akadályozza és elhúzza a folyamatokat, de ilyen egy nyrt és a tőzsde működése. :/
Deee... Lehet, hogy teljesen hülye vagyok, de a jan. 21.-es közlemény után (idézem: “Alap - 1. Ásványvízüzem tervezett újraindítása (...) várhatóan néhány héten belül megtörténik”) én nem láttam új közleményt. De ezek szerint az Alap 1. - Palackozó Üzem már működik. Szóval, hülye vagyok, vagy nem voltam über precíz, pedig így pénteken este elvárható lenne, hogy az ember többszörös összetett mondatokkal kisesszét írjon, miközben türelmetlenül várja a család, mert kihűl a sült hús az asztalon... Nyílván az Alap - 1.-re gondoltam...🤨
En ery t nem ismerem de rosszat rola se tudok es allitolag normális ember! Met viszont egy igazi korrekt kollega kedvelem!! Tovabba itt nem kell felni h lock up mikor jár és dontik be!!Ilyen nincs és sokkal okosabban lesz minden megoldva!!!
neeee, :D https://futuraqua.eu/sikerrel-mutatkozott-be-a-futuraqua-nyrt-vize/ hát ott voltak Gödöllőn a rendezvényen, az új üvegbe palackoztak már. Kgyn ott volt az összes kút hatósági mérési jegyzőkönyve, meg lehetett volna nézni, mondjuk senki nem volt rá kiváncsi. :)
Attol meg h szemelyes ellentete keletkezik vkivel szemben,miert ne hihetne tovabbra is a storyban? A ketto egyaltalan nem zarja ki egymast,meg csak nem is utaltam ra. Igazabol amit en irtam nem befolyasolja semennyiben a rv-t,se pro se kontra.
Nyilván könnyebb rögtön valami negatívumra gondolni, itt mindenki olyan okos mint Hathor! Arra nyilván senki sem gondolt, hogy átmenetileg vállalta el a tisztséget, ugye? Plusz leírta világosan, azon kívül, hogy hivatalos tisztséget nem tölt majd be minden egyéb marad, a részvényei is.
Nem vagyok haragtarto:-) Viszont nekem egybol ez a ket esemeny ugrott be gondolkodas nelkul,siman lehet ok-okozati viszony a ketto kozott. Ha meg nincs,legfeljebb hat tevedtem.:-)
Azon én is gondolkoztam, hogy az FB-tagság (+audit tagság) jelentésre kötelez-e? Utána nem néztem jogszabályi szinten, logikus lenne, viszont szerintem nem számít vezető tisztégviselőnek. Mondjuk, nem emlékszem ilyen tartalmú közleményre sehol sem... Magánvélemény: 1. Egészségtelen volt? 2. Kiszorítósdi megy? 3. Ha nem is jelentésre kötelezett, akkor is morálisan igencsak támadhatók, mind a további vételek, mind az eladások...? 🤔
Szerintem meg egesz egyszeruen osszekaphattak valamin,aminek az ok v kovetkezmenye volt a hitelgarancia nem igenybevetele is. Vegso soron pedig most a ceg tisztiveloi kozuli kivonulas is.
Futuraqua nyrt. részvényesek topicja
Arra gondoltam, hogy nyitok egy topicot, ahol a részvényesek nyugodtan társaloghatnak.
Ami itt nem lesz:
flood, trollok, veszekedés, személyeskedés.
Jó fórumozást! :)