"Már megint megy a személyeskedés, ahelyett hogy a céggel foglalkoznátok vagy arról beszélnétek? Érthetetlen! Micsoda dolog, irgumburgum! A víz kincs, a futur meg olcsó, a cég tőkét emel, jó lesz."
Ez a topik lehuzhatja magat a reszvenyeseivel egyutt, meg a nem reszvenyeseivel egyutt Nulla az egesz hozzaadott ertek. Csak a xsodozes. Nem is olvasom tovabb. Minek? Udv
Felre ertes. Hol hasonlitom magam livermorehoz? Itt irt Jesse L. livermore mester, orzam O is kiszallt. En azt latom itt mar nincs egy pozitiv ember, Boxer mar csak, meg en. Az 1200fot nem tudom ki tudja, en nem tudom. Te biztos tudod.. Itt a forumosokrol irtam
Nem tudom mirol beszelsz Hathor! Tobb mint 1200 reszvenyes van ebben a cegben ezt tudja mindenki! Ezt te leredukalod 3 fore, amibol az egyik TE magad vagy, de szerinted mindenki lelépett, mev kitarazott. Livermoore hoz hasonlitod onmagad, kozben ugyan olyan senki vagy mint en vagy barki mas.
Opus 611-es tőkeemeléséről vagy a Nord 32 ft-os tőkeemeléséről szeretnél beszélni? Komolyan nem hiszem el,hogy ennyi évvel a hátad mögött ilyen érveket hozol fel!
40en emel a ceg maga toket. Nekik volt racio. Majd lesz Racio, akkor meg mindenkinek kell. Livermore ur is elveszitette a hitet, mindenki Nem semmi. Ugyesek a fiuk
Miért venném meg 20-ért amikor semmi ráció sincs benne, hogy a közeljövőbe 40-50 legyen? Opus is marha olcsó 810-hez képest mégse veszek belőle 1 db-ot sem. :D
Futuraqua NYRT reálisan