vízbázis, vízpalackozás-kartonozás, watereum, wastereum, hulladékmittomén, napelempark... fiszem-faszom ötletek, innováció meg miegymás... bárhol máshol ezek önállóan csapatnák egy kis cég árfolyamát (24,5M db!!!), itt meg 20,5 Ft.... nagyon fasza... elektromos autót nem állunk neki gyártani? esetleg valami jó NFT? mondom ezt úgy, hogy ülök benne... valószínűleg még egy darabig... most akkor megkajáltam vagy lesz valami?
En meg az 50-60on vetteket 108on. Es akkor mi van? Azert veszem vissza. Nem mondtam annyira jo a papir, ezt Te kovetkezted ki magadnak. Es koszi, vettem. 24en is. Nyilvan az egesz ceget nem tudom felvasarolni, de megint miert rolam beszelunk, beszelj EHEProl a topikjaban, ha az erdekel. En itt futurrol beszelek. Nyilvan velem foglalkozol, arra nekem is veled foglalkozo irast kell irnom, nem irhatok arra KBRrol
Nincs nagytulaj, kitől veszel? Lehet vagy 1300-1500rv-es, kisbüfi. Nyomtatni lehet persze rv-t bármennyit. Szerintem maga a víz az rendben van és jó minőségű.
Én troll?? Volt papírom,2020 januárban dobtam 105forinton! 24,5ig ott van 140k eladó,ha ennyire jó a papír vedd ki a 20-as könyvet! További jó marketinget😉!
Futuraqua NYRT reálisan