Nem rossz az ami van itt, csak csinalni kellene. Ader is sirankozik mindig a vizert, azzal is hogy nem lehet mar valamit kitalalni, viz vilagnap meg minden, es semmi ezekbol is
Az, hogy mit mondanak és hogy mennyit ér ez rendszer valójában az két dolog. Az éves jelentésben a könyvvizsgáló sem véletlenül írta azt amit. Meg az FB-AB. Átláthatatlanok a dolgok, ezt írták. Ez azóta sem lett tisztább.
Vehetsz annyi rv-t piacról amennyit akarsz, most olcsó. De az csak egy dolog, hogy megveszed és tied a többség, ettől még pár 100MFt-ot bele kellene tolni a cégbe és azt okosan felhasználni, hogy valami elindulhasson. Elsőnek újragondolni, mit is kéne itt gyártani/csinálni, milyen tevékenység legyen. Olyan ami piacképes. Ami eddig volt, azt el kell engedni szvsz.
Majd az új vezetés talán változtat valamin, de mivel komoly pénzügyi vita van a Watereum rendszert fejlesztő céggel így erősen kétséges a további sorsa a dolognak.
Kétségbe voltam esve?? Valakivel összekeversz! Mondjuk inkább az Ehep meg a Delta mint ez😉 Én legalább nem énekelek a fórumokon! Marketingből kaptál tőlem egy 5-öst🤣
A Funda meg a TA két külön dolog. Mondtam, az árat fel lehet hajtani a semmire is, de működő céget összerakni, olyant ami piaci alapon működik sokkal nehezebb és baromi sokba kerül. Ha nincsenek kapcsolataid sokkal nehezebben kötsz beszállítói szerződéseket mint azok, akiknek vannak, vagy a NER.
Technika, olcso/draga. Orom, mamor/hulla temetes csodozes. Avagy lagy harfaszo es agyudorges. Mi mas alapjan? Infoval csak a vezer rendelkezik, meg a tagjai
Futuraqua NYRT reálisan