ÜDVÖZLÖK MINDEN FUSO RÉSZVÉNYEST ÉS SZIMPATIZÁNST ÉS KÍVÁNOK NEKIK SOK SIKERT ÉS JÓ FÓRUMOZÁST!:-)
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)
itt mindenki forintozik ebbe a fórumba és ebbe a papírba:))) ez az igazság,rám ne hurrogjatok. itt kamu alapon megy minden,egymást biztatjátok,hogy jó lesz mert nekem is van én is ülök benne,vegyél még... azt van hülye és vesz,és saját fórumtársára dobja rá:))))
kiégett ez most,ezért megy le
és ez nem károgás,nem lebeszélés
én is felbeszéltem anno. ment is, de közbe sunyi módon szórtam is és megforgott nálam több mint 300k:) nem kérek elnézést,mert mindenki ezt csinálja itt, spekák... :)
nincs az a hülye ember aki fórumozik itt,és a papírjait ne adta volna el 50 felett vagy akörül, kivétel aki ott vette.
de ez,hogy a 40 körüli vételekkel itt már senki nem ül az biztos,ez tuti:))))) nincs olyan,hogy hosszútávra, legalábbis ennél a kula papírnál
aki lentebbről volt eladta,feljebb meg beragadtak. szerintem razbinak sincsenek már meg a "régi" papírjai:) de, hát miért legyen,ha olcsóbban visszavette:)
tudtam,hogy belevettél a kreditbe,lesznek még így sokan:) ez a fuso most kicsit lefelé fog még menni,de a 40 azért megfogja:)a kredit meg jó 50 fölé
de így elnézve lehet megér majd egy dupla kört az est is 16 ft-ról
FUSO: RALLY!!!
(Ellenben megkérek minden rosszindulatú, gyűlölködő, rágalmazó, részvénnyel nem rendelkező fórumozott, hogy ezt a fórumot kíméljék meg a jelenlétüktől és a károgásuktól! Köszönöm!)