Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Na úgy néz ki,hogy fiatalítunk:link
A lényeg,hogy ez itt kulturáltan történik.
A régi átadja a céget (staféta botot)a fiatalnak:)
Jó a Humansoft oldala is:link
Azért az is nagyon +,hogy az oldalukon 18 állás ajánlat van.Fejlődik a cég rendesen:)
Ezek tények amiket leírtál, ezen kell javítani az biztos!
Szerintem meg az a szégyen, hogy ilyen papírral nem kereskednek, inkább égetik a pénzt a spekik a tolvaj részvényekben!
Ti itt ültök még mindig ebben a hulla papírban! OTP 1 nap alatt vissza hozta az osztalék vágást!!! De OTP március közepén 3600 volt most 4800FT 5 év alatt nincs ilyen mozgás ebben a hulladékban,mint pl OTP-ben. Ja és az OTP-t bármelyik kereskedési órában eltudod adni !!! Itt meg várhatsz akár 1 hónapot is, hogy legyen benne akkár napi 100 000Ft forgalom. EZ A BÉT szégyen, hogy tartja.
3k elment volna, annyit vettek fent pár nap alatt.
Tudom hogy bent van jó barátod csomagja, ha nem kell a pénz neki, akkor a cég meg fogja venni tőle, ha kell, akkor lentebb kell állni, és elviszik most is!
Nem, nem tudtam volna kiszállni, mert nem volt benne forgalom 4000db-ot adtam el!!! Azóta sem volt olyan nap. hogy 10 mi felett lett volna a forgalom, azaz több,mint fél éve!!! Jó barátom már hetek óta probálkozik eladni 5000db-ot ott van a könyvbe de 0 a forgalom!!!
Mondom ez az árfolyam olyan mint Törökországban a bazárban a termékekre kiírt ár. Azaz a feléért tudják eladni mint ami ki van írvan. Ha elhiszed ha nem ez a VALÓVILÁG!
Nem azt mondtam, hogy mindenen nyertem!!! Te tudtam veszteséggel a MOl-ból kiszállni és most a 3800-as OTP-ben ülni.
De gondolj bele, ha az elmúlt 3 hétben nem Free-ben vagy hanem OTP akkor még kersni is tudnál. Persze kinek az éveken át tart és kinek a kereskedés.
és még a Zwackhoz. Az a cég, amelyik eekora kp vagyonon ül és nem kezd vele valamit, nem vásárol fel, nem fejleszt belőle, hanem inkább kiveszik saját maguknak (a cég legnagyobb hányada a családnál van)azzal a céggel valami nincs rendben... 15000 nél én biztos nem vennék!
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace