Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Láthatóan teljes érdektelenség van.Ez azért nem jó mert aki rövid távon reménykedett és vett mostanában az lehet hogy dobni fogja.A holnapi napot azért érdemes lenne még kivárni.
Én tartom tovább.9nap alatt mentünk 9%ot, feljebb kerültünk egy-két százassal, várjuk a következő jó hírt, ami remélhetőleg nagyot szól.
A grafikont elnézve, érik egy felrántás, jellemzően lenni szokott évente 1x,2x és fél éve nem volt már.
Érdekes volt elolvasni az elemzésed.Meg a Gézáét is ami egész biztató hangvételű.
Nagy kérdés hogy az a negyedik próbálkozás 1nap, vagy egy hónap. Az esetleges ralley utáni nagy visszaesésben nem hiszek. Szerintem azok a fék pakkok amik 1-2 naponta megjelentek ebben a két hétben, lehetett olyan szándékkal is, hogy ne szaladjon megint fel 2-3 nap alatt, mert az egyenesen vezet a visszaeséshez. Ha megnézem a korábbi szárnyalásokat és ezt a lassabb emelkedést, az az érzésem hogy itt most másról lesz szó.Tegnap, tegnapelőtt is nyitott volt az út, az érdektelenség volt az egyetlen ok hogy nem sétáltuk át a 2300-at.Sajnos visszaesett a forgalom a korábbi szintekre.
Hála Gézának ez most változhat :-)
Mikor megláttam hogy dolgozott, egyből azt hittem, lehúzós lesz: Lefordult, zuhanás, reménytelenség...Úgy látszik már betárazott és ő is felfelé vinné:-)
Ezt már tudtuk.A lényeg,hogy tényleg kitörés gyanús.Bevétel,nyereség,kilátások javulása is mind ezt támogatja.Keretszerződésekről és a Bumisról (ápr.1.)nem is beszélve.Érdemesebb most venni,mint majd kitörés után kapkodni.Az,hogy mikor tör ki nekem mid1,mert hosszúra ülök benne.
2010.04.15.:
14 órakor Freesoft közgyűlés lesz.
Bővebben: link
2010.04.01.:
A Freesoft A kis és közepes részvények indexébe, a BUMIX-ba új papírként kerül április 1-én.
2010.03.03.:
Az SAP Hungary Kft. és a FreeSoft Nyrt. bejelentették, hogy együttműködési megállapodást kötöttek az SAP partneri programján belül. Így a FreeSoft az SAP teljes termékportfólióját értékesítheti a magyar piacon.
„Számos ügyfelünk fogja vállalatirányítási rendszerét SAP-ra cserélni, így kézenfekvő választás volt, hogy a már korábban is fontolgatott döntésünket tett kövesse, és mi is SAP partnerekké váljunk.”
Az SAP-ról:
Az SAP az üzleti szoftvermegoldások vezető nemzetközi szállítója* olyan alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, amelyek több, mint 25 ágazatban segítenek a különböző méretű cégeknek a legjobb működés elérésében. A cég a világ 120 országában több mint 95 000 ügyféllel rendelkezik. Az SAP részvényeit a világ több tőzsdéjén jegyzik, így a frankfurti és a New York-i (NYSE) t1zsdén is, "SAP" ticker kód alatt. Bővebb információk: www.sap.com
Bővebben: link
2010.03.01.:
A "MÁV Zrt. Forgalmi vonatközlekedési információs rendszer megvalósítása" tárgyában indított közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Funkwerk Information Technologies GmbH, akinek alvállalkozója a FreeSoft Nyrt.
A nyertes ajánlat vállalási díja 932.823.201 Ft + ÁFA, amelyből a FreeSoft várható részesedése 20%, amelynek mintegy harmada a 2010-es pénzügyi évben fog realizálódni.A projekt sikeres lezárását követően, további egy évig feladat lesz a kifejlesztett alkalmazói programrendszer követése, terméktámogatás biztosítása is.
Bővebben : link
2010.02.26.:
Pozitív negyedik negyedéves gyorsjelentés:
- bevételi szinten 11%-os visszaesés, amiben a hardver forgalmazás visszaesése játszik főszerepet;
- a fedezeti hányad viszont ennek köszönhetően is javult; EBITDA szinten pedig 42%-kal emelkedő eredmény;
- amin a pénzügyi sorok sem erodáltak;
- az adózás előtti várakozás 20%-kal teljesült felül !!
2010.02.24.:
Egyetértési nyilatkozatot írt alá a Fidesz informatikai és telekommunikációs munkacsoportja és az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) elnöksége.
Bővebben : link
Több, a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal (KSZF) tavaly kötött keretszerződésből jöhet megrendelés.
Közbeszerzések: link
Már tegnap fel akartam rakni csak nem volt időm feltölteni a chartot.
Ez alapján az látszik, hogy a 2300-as szintet most teszteli harmadszorra az árfolyam (ha a tavaly szeptemberi rallit számoljuk, akkor negyedszer).
Általában egy szint háromszor tesztelődik és negyedszer meg át az árfolyam. Lent egy emelkedő trendvonal tartja, ami egy fiboval együtt valahol 2050 környékén lehet.
Szerintem most nem fog átmenni 2300-on a chart, hanem pár maihoz hasonló nappal konszolidál, visszacsorog, utána viszont elég nagy sansz van a 2300-at átvinni, ahonnan 2600-2750 jelentené az első megállót. Nagy ralliban 3200-3400 is meglehetne, de akkor valószínűleg hasonló gyors visszaesés követné mint szeptemberben.
Minden szigorúan saját vélemény.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace