Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Tegnap írogattam az OTP topikba este.Valaki beírta,hogy majd 30e eladja.Én írtam,hogy 10év és magasabb lesz.
Mivel sokan mostanában kezdtetek tőzsdézni,ezért ide is beteszem,hogy sokszor miért nem érdemes ugrálni:
Hihetetlen,de ha a kibocsátástól nézzük,akkor az
1000ft-os(95-ben alatta volt) papír 11eft-osra ment fel (2,5éve) pedig a papír ára 97-ben tizedelve lett.
Ez magyarul azt jelenti aki 95-ben eladta a balatoni nyaralóját (pl:10misiért)és OTP rv-ét vett és tartotta és 2,5 éve adta el (11e felett) annak 1,1 milliárd ft-ja lenne és vehetne most 110db balatoni nyaralót:)
Hihetetlen,de igaz.Ez a tőzsde és a valóság.
Én a Freesofttol várok 1 nagyobb hosszútávú emelkedést.3-4 év alatt kb.10x-re.Azzal lennék elégedett.Amit ma nehezen lehet még elképzelni.
Érdekes,hogy már 2-3 hete elfogytak azok akik bedobják.Tehát feljebb várják.Még nincs meg az érdeklődés a papír iránt.Ha jön akkor kitörés.Mivel gyűjtögetés volt a papírban és a spekik érdektelensége nagy,ezért hatalmas emelkedés indulhat be.Közkéz kicsi.Kilátások jók.Árazás még mindig válságot tükröz.A beszálláshoz kicsi a kockázat.
Első körben 2700-ig várom.
Aki bent van 500 db-al vételen 2215-ön azt sem értem , látja hogy napok óta nem megy le , áll egy helyben , mindenki kitörés gyanúról beszél , ő meg beáll több százalékkal lejjebb vételre itt jelentősnek mondható darabszámmal.
A nap fele elment és kötés semmi :-)
Én azt sem bánnám ha ez menne vagy 2 hétig.Ez a két nap még korrekció sem volt, lehet hogy nem is lesz.
Az idő pedig nekünk dolgozik, hír előbb utóbb jönni fog.Április egyébként is a változások időszaka, minden beindul, kezdődik a tavasz, második negyedév, minden aktívabb lesz...A Bét lapján is télen mennyi közzététel volt ? 3-4/nap, most meg 30-40/nap.Pár hónapja még féltem a választások szar hatásától, de be kell látni, hogy előre tudott mi várható, aki e miatt menekülni akart a tőzsdéből, az már megtette, szóval még az is jól sülhet el.
Hosszútávon pedig: Az informatika kiemelt ágazat lesz idén, de alapból is kell hogy menjen hiszen elhanyagolták tavaly.
Ne feledd, mindig van türelmetlen aki dobja.
Van aki 1900 környékén vásárolt, az most nyereséggel dobja, azzal az indokkal hogy csorgás után majd olcsóbban visszaveszi.
szvsz itt már hülye aki dobja (nem sértésnek szántam), idáig ment a gyűjtögetés, emelkedés, kis korrekció, pihenő, bázis építés stb. simán belefér. nem látok okot csökkenésre
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace